Era Electrònica "Pool Party" 2015
Informació
Data inici: 04/07/2015
Data fi: 05/07/2015

Lloc: Masia Can Gascons
Població: Llagostera
Hora: 14:00
Preu: 18 €
Més informació i/o entrades:
http://www.festivalera.com/entrades

Entrades i Horaris
Les entrades es poden comprar anticipada a través de la nostra web per només 18€ o a la guixeta a la mateixa porta del festival a 22€.
Horari: de 14:00h a 02:00h

 

 

La versió més refrescant del Festival'Era celebra la seva segona edició el dissabte 4 de juliol, obrint la temporada estival de la millor forma possible i amb un cartell que segueix sorprenent.

La festa manté el seu caràcter íntim, amb un aforament reduït que gaudirà d'una acurada selecció de Djs i productors del panorama nacional i amb la incorporació de l'internacional Xilè, Ricardo Tobar, en qui presentarà el seu nou disc per Coocoon que llançarà el 8 de maig.

Marc Piñol, Undo, Vallès, Optmst i Discos Paradiso Crew completen un cartell únic, que farà les delícies dels assistents en un paratge inigualable com són els jardins de la Masia Can Gascons a Llagostera.

L'horari segueix sent diürn, de 14h a 2h, dotze hores de diversió pels amants de la música electrònica, amb servei de begudes, menjar, piscina, camp de Volley, mercat de segona mà i ovelles, una Pool Party única en la seva espècie.

 
Compartir a Facebook

Tornar  |   Imprimir

Adreces i telèfons
Les adreces, telèfons i mapes de situació dels llocs on es realitzen els actes els trobareu al directori
Cercador d'actes
A partir del
Fins el
Tipus
Població
 
Platges Costa Brava
Calendari d'actes
König