Salut i tecnologia es combinen al NITS de maig
Informació
Data: 07/05/2015
Lloc: Edifici Cinc Girona
Població: Girona
Hora: 20:00
Preu: Gratuït
Més informació i/o entrades:
http://www.nits.cat

 

 

Aquest mes de maig al NITS, l’acte mensual sobre Negocis, Innovació, Tecnologia i Societat organitzat per Playbrand a Girona, parlarem sobre l’ús de tecnologies d’informació i comunicació (TIC) per a la salut: la utilització de mòbils pel tractament i seguiment dels pacients (mHealth), la monitorització remota a través de plataformes de vídeo i l’educació en la salut mitjançant jocs d’ordinador.

Dos professionals amb un currículum excel·lent, Oscar Solans i Albert Pla, seran els protagonistes d’aquesta ponència sobre salut i tecnologia. El Dr. Solans (TicSalut), que parlarà des de la vessant de la salut, és llicenciat en Medicina i cirurgia, especialista en Medicina de família i comunitària, màster en Gestió d’institucions sanitàries, postgrau en Qualitat i màster en Gestió sanitària en atenció primària; i l’Albert Pla (grup de recerca eXiT), que s’encarregarà de donar un punt de vista tecnològic, és doctor en Intel·ligència artificial, llicenciat en Enginyeria informàtica per la Universitat de Girona, màster en Informàtica industrial, computació i sistemes d’automatització.

L’acte clourà amb un tastet ben dolç de la mà de Tieta Galeta, la primera botiga de Girona especialitzada en galetes de tot tipus (a granel, personalitzades...) de diferents indrets dels Països Catalans.

 
Compartir a Facebook

Tornar  |   Imprimir

Adreces i telèfons
Les adreces, telèfons i mapes de situació dels llocs on es realitzen els actes els trobareu al directori
Cercador d'actes
A partir del
Fins el
Tipus
Població
 
Platges Costa Brava
Calendari d'actes
König