Festival ÍTACA: III Marxa Popular al Montgrí
Informaci
Data: 17/05/2015
Lloc: Castell de Montgrí
Poblaci: Torroella de Montgrí
Hora: 10:00
Ms informaci i/o entrades:
www.itacacultura.cat/album/marxa-po...

Entrades i Horaris
Cal inscripció prèvia a 12€ que inclou Samarreta o mocador, beguda i dinar popular

 

 

La marxa és un punt de trobada d’associacions i col•lectius d’esperit crític i reivindicatiu.

La Marxa popular del Montgrí és la carta de presentació del Festival ÍTACA i tota una declaració de principis. Aquesta III Edició mantindrà tota l’essència de les anteriors edicions: una jornada festiva, reivindicativa i popular en defensa de la cultura. En un ambient familiar i artístic, tornarem a pujar al cim del Montgrí a defensar que la cultura no és un luxe!

Durant la marxa, gaudirem de les actuacions de diferents formacions que com a edicions anteriors, reuniran més de 1.500 participants. Berros de La Cort, Anna Roig o Castellers de Figueres són alguns dels artistes que actuaran a dalt del Castell del Montgrí.

Després de la pujada al Montgrí i del dinar popular comptarem amb l’actuació de Kepa Junkera & Sorginak, que aquest 2015 complirà 35 anys tocant la trikitixa. Junkera torna als seus orígens al País Basc amb una obra magna: Una pequeña historia de la Trikitixa. Com a gran aficionat de l’acordió diatònic basc, Kepa escriu una història agradable on van entrant les dones i els homes precursors que han anat forjat un so molt particular i molt propi de la cultura basca.


 
Compartir a Facebook

Tornar  |   Imprimir

Adreces i telfons
Les adreces, telfons i mapes de situaci dels llocs on es realitzen els actes els trobareu al directori
Cercador d'actes
A partir del
Fins el
Tipus
Població
 
Platges Costa Brava
Calendari d'actes
König