Fires i Festes de la Santa Creu 2015
Informació
Data inici: 24/04/2015
Data fi: 03/05/2015

Lloc: Diferents espais
Població: Figueres
Més informació i/o entrades:
www.figueres.cat

 

 

D'entre totes les activitats en destaca que un any més el pregó, que anirà càrrec del Foment de la Sardana Pep Ventura en el 50è aniversari de la seva creació, es farà el primer dissabte de fires a les sis de la tarda des del balcó del consistori. La resta d'activitats destacades, entre d'altres, són:

· Es repeteix la jornada a un euro, el divendres 24, a partir de les 17 hores al parc d'atraccions del recinte Firal.

· La carpa, o envelat, s’instal·la a la Rambla i hi desfilaran algunes de les orquestres més importants del país com la Principal de la Bisbal, la Selvatana o la Maravella.

· Estrena mundial del Circ Charlie Rivel que s'instal·la a la plaça Catalunya.

· La Mostra d'Art Floral es farà a Caputxins. S’inaugurarà el dijous 30 i es podrà visitar fins al dia 3 de maig.

· L'1 de maig és el dia de les fires al carrer organitzades pel Casino Menestral.

· L’activitat Jugui-Jugui es torna a fer al passeig Nou el dia 2 de maig. L’endemà, aquest mateix espai, es convertirà en l’escenari de la Fira d’arts de carrer amb sis companyies que, de 18h a 20h faran els seus espectacles per a tots els públics.

· Les Justes del rei Jaume es faran al fossat del castell de Sant Ferran.

· De les onze exposicions que es podran visitar per Santa Creu, destaquen la que s'instal·la a la Casa Empordà: una mostra de la Jove Creació Europea que arriba a Figueres després de fer la ruta durant dos anys per nou ciutats com: Montrouge, Brusel·les, Maastrich, Hamburg, Budapest o Como. Hi ha obres dels artistes figuerencs Adrià Ciurana i Narcís Diaz.

Pel que fa a L'Embarraca't 2015 recordar que s'ha elaborat a partir del model participatiu que es va iniciar el 2013 i que permet a les entitats prendre part en totes les decisions que tenen a veure amb la seva organització. Començarà la nit del 24 d'abril i acabarà la matinada del 3 de maig. Els grups més destacats del cartell d'actuacions són The Original Wailers, Seguridad Social, El Puchero del Hortelano i Oques Grasses. El cartell es completa amb el tradicional concurs de música jove Joan Trayter.

 
Compartir a Facebook

Tornar  |   Imprimir

Adreces i telèfons
Les adreces, telèfons i mapes de situació dels llocs on es realitzen els actes els trobareu al directori
Cercador d'actes
A partir del
Fins el
Tipus
Població
 
Platges Costa Brava
Calendari d'actes
König