Molt soroll per res
Informació
Data: 24/04/2015
Lloc: Teatre Municipal el Jardí
Població: Figueres
Hora: 21:00

 

 

El divendres 24 d'abril, a les 21h, al Teatre Municipal el Jardí, teatre amb l'obra 'Molt soroll per res', de William Shakespeare, interpretada per la cia. Parking Shakespeare. Programació de les Fires i Festes de la Santa Creu 2015.


Molt soroll per res, per no res, per una cosa petita, mínima, minúscula, tan insignificant i absurda que no val la pena parlar-ne. O potser sí? Quanta tinta, quantes hores i energia s’han dedicat a l’amor? A l’amor i al seu impuls més físic, el sexe. Un i altre han mogut el món ancestralment. Però, és l’amor una cosa tan complicada com ens volen fer creure? Sembla que sí, tot i que sovint són els convencionalismes i les parafernàlies socials els que compliquen allò tan senzill del boy meets girl. I això és exactament el que trobem a Molt soroll per res, una trama, la de Shakespeare, al voltant de l’amor i els rols de la parella. Una trama que serveix com a plataforma de personatges emblemàtics com Benedicte i Beatrice, Leonato o Cirereta, i que ofereix diferents perspectives del tema que ens ocupa.

Intèrprets: Òscar Bosch, Mireia Cirera, Ester Cort, Adrià Díaz, José Pedro García Balada, Pep Garcia-Pascual, Carles Gilabert, Ferran Herrera, Ariadna Matas, Santi Monreal i Ricard Sadurní/ Versió i direcció: Israel Solà / Traducció: Salvador Oliva / Durada: 1 h aprox. / Preu: 12 €. Venda d’entrades a la taquilla del Teatre Municipal el Jardí i a www.figueresaescena.com.

 
Compartir a Facebook

Tornar  |   Imprimir

Adreces i telèfons
Les adreces, telèfons i mapes de situació dels llocs on es realitzen els actes els trobareu al directori
Cercador d'actes
A partir del
Fins el
Tipus
Població
 
Platges Costa Brava
Calendari d'actes
König