SISMÃ’GRAF
Informació
Data inici: 24/04/2015
Data fi: 26/04/2015

Lloc: Diferents espais
Població: Olot
Més informació i/o entrades:
www.sismografolot.cat

 

 

De Sismògraf, el festival que detecta el moviment, neix SismOFFgraf, el petit festival de dansa local, amateur, emergent, experimental i experiencial que ocuparà la plaça del Teatre i voltants dissabte 18 d’abril. SismOFFgraf convida a descobrir el secret de les peces que s’aniran movent al llarg del dia a la ciutat d’Olot, i també a participar d’una experiència col·lectiva de moviment al final de la tarda.

Dins la programació d’aquest primer festival experimental es poden trobar, entre altres propostes, companyies locals com Elles, amb Botó [què carden elles?!]; Crusans, amb Far Away, i Mum&Drums, un solo de dansa de la companyia Mobuskk. Des de Banyoles, arriba Indans Dansa, una companyia de nova creació integrada per joves de setze a vint-i-cinc anys que presenten La Juliette no tenia balcó, una peça de dansa contemporània i hip-hop que es podrà veure a la tarda a la plaça del Teatre.

A més d’aquestes produccions, SismÒFFgraf oferirà altres propostes, com ara la peça #CaminoAcieloabierto, una iniciativa de la xarxa de festivals en espais no convencionals Acieloabierto, a la qual pertany Sismògraf. #CaminoAcieloabierto és una proposta de dansa col·lectiva basada en el desplaçament en línia com a element bàsic de composició grupal, per recórrer i mostrar la ciutat. El dia 18, a la posta de sol, tothom és convidat a sumar-se a la coreografia que es ballarà en aquesta composició lineal. Els participants podran aprendre la coreografia el matí del dissabte 18, de la mà d’una professional, o a casa a partir d’aquest vídeo. La gravació resultant es projectarà durant Sismògraf, una setmana més tard, i posteriorment formarà part del vídeo conjunt que s’editarà amb tots els camins realitzats pels altres festivals membres de la xarxa Acieloabierto.


 
Compartir a Facebook

Tornar  |   Imprimir

Adreces i telèfons
Les adreces, telèfons i mapes de situació dels llocs on es realitzen els actes els trobareu al directori
Cercador d'actes
A partir del
Fins el
Tipus
Població
 
Platges Costa Brava
Calendari d'actes
König