Fira Empordà Cuina i Salut
Informació
Data inici: 30/04/2015
Data fi: 04/05/2015

Lloc: Diverses ubicacions de Torroella de Montgrí
Població: Torroella de Montgrí
Més informació i/o entrades:
www.firestorroella.com/fires-i-acti...

Entrades i Horaris
Tots els actes són gratuïts.

 

 

Del 30 d'abril al 3 de maig hem programat un llarg cap de setmana per viure l’Empordà intensament i fer un tast de la seva gastronomia de manera saludable.

Hi trobareu cercaviles, espectacles infantils, mercats de productes de km0 i d’artesania, conferències, tallers sobre alimentació, al·lèrgies alimentàries i intoleràncies, taller de cuina saludable pels més menuts, masterclass de ioga, pilates, reeducació postural i un llarg etcètera d’activitats.

El popular cuiner Isma Prados, acompanyat d’en Llucià Ferrer, conductor del programa de TV3 Menú degustació, ens faran una demostració de cuina amb productes de Km0.

També tindrem el cuiner Pep Nogué, col·laborador del Divendres, i el psiconeuroimmunòleg Xavier Verdaguer, que ens faran una demostració i explicaran els beneficis d’una alimentació saludable. Molts restauradors locals oferiran menús saludables elaborats amb productes de proximitat.

Es programarà una visita a les vinyes al Montgrí que té el torroellenc Carles Xuriguera, de la Tribu de Catalunya Ràdio, i el metge naturista Xavier Uriarte ens parlarà de les plantes remeieres que al matí haurem anat a buscar al Montgrí, entre moltes d’altres activitats i dinamitzacions per a tots els públics, també per als més petits.

www.firestorroella.com #EmpordaCuinaSalut

 
Compartir a Facebook

Tornar  |   Imprimir

Adreces i telèfons
Les adreces, telèfons i mapes de situació dels llocs on es realitzen els actes els trobareu al directori
Cercador d'actes
A partir del
Fins el
Tipus
Població
 
Platges Costa Brava
Calendari d'actes
König