Parlem de... El Kybalió
Informaci
Data: 07/05/2015
Lloc: Espai Natura , Av. Lluís Pericot, 26
Poblaci: Girona
Hora: 19.00
Preu: Gratut

 

 

Emmarcat en el cicle de conferències “Llibres transcendentals - llibres revelats” presentem la tercera de les xerrades gratuïtes que la Sala Alexandria d’Espai Natura dedicarà a donar a conèixer texts rellevants de tots els temps.
Una de les ensenyances que potser ha despertat més interès entre els estudiosos de la Saviesa Antiga, és el Kybalió. Aquest document del segle XIX resumeix les ensenyances de l’hermetisme, també coneguts com els set principis de l’hermetisme. Fou escrit anònimament sota el pseudònim “Els tres Iniciats”, si bé les bases de l’hermetisme es remunta a l’alquimista místic, Hermes Trimegistre, que s’estima va existir a Egipte abans dels faraons i, segons diu la llegenda, fou guia del mateix Abraham.
Per qui està preparat per entendre’l en tota la seva profunditat, l’obra és com una alquímia, que ajuda a transmutar la ment. El document és curt en extensió i fàcil de llegir, però és immens en contingut i la seva lectura és en varis nivells. Les seves lleis són una síntesi de milers d’anys de saviesa, escrites en poques paraules.

Reserva plaça a inscripcions@espai-natura.cat o 972.20.33.15

 
Compartir a Facebook

Tornar  |   Imprimir

Adreces i telfons
Les adreces, telfons i mapes de situaci dels llocs on es realitzen els actes els trobareu al directori
Cercador d'actes
A partir del
Fins el
Tipus
Població
 
Platges Costa Brava
Calendari d'actes
König