Dia Internacional de l'Art
Informació
Data inici: 11/04/2015
Data fi: 12/04/2015

Lloc: Varis espais
Població: Girona
Hora: 10
Preu: Gratuït
Més informació i/o entrades:
www.bolit.cat

 

 

Dia Internacional
de l'Art

Dissabte 11 i diumenge 12 d'abril de 2015

Girona i comarques


Per tercer any consecutiu el Bòlit en col•laboració amb els artistes i les entitats i relacionades amb el món de les arts visuals, de Girona i comarques, celebra el Dia Internacional de l’Art amb diverses activitats i propostes.

Aquesta tercera edició tindrà lloc durant tot un cap de setmana: el dissabte 11 i el diumenge 12 d'abril a Girona i comarques de forma simultània.

L’efemèride commemora el naixement de Leonardo da Vinci, el 15 d’abril de 1452, un dels artistes més emblemàtics i multi¬disciplinaris del renaixement. L’any 2011, la UNESCO (Organització de les Nacions Unides per a l’Educació, la Ciència i la Cultu¬ra) declarava aquesta data, 15 d’abril, com el Dia Internacional de l’Art amb el propòsit d’apropar el món de les arts visuals als ciutadans.

Amb aquesta mateixa intenció sorgeix la proposta que des de fa ja tres edicions el Bòlit llança als diferents agents artístics (institucions, associacions, col•lectius i artistes) convidant-los a desplegar una programació multidisciplinar d’activitats adreçades a la ciuta¬dania.

La present edició comptarà amb la participació de més de 30 entitats i artistes que organitzaran més de 40 activitats a diferents indrets de la ciutat i del territori.

Les propostes, adreçades a públics de totes les edats i totalment gratuïtes, aniran des tallers fins a exposicions passant per accions artístiques, visites guiades, projeccions, concursos en línia, xerrades,concerts o fins i tot jocs, tot plegat amb la voluntat de visibilitzar l’activitat creativa del territori.

En aquesta celebració participativa l’escultura, la pintura, la fotografia, el vídeo, les instal•lacions, el dibuix, el gravat, entre d’altres arts visuals, posaran de manifest que l’art és un llenguatge proper i obert al diàleg.

Aquesta iniciativa és promoguda i coordinada pel Bòlit, Centre d'Art Contemporani de l’Ajuntament de Girona en col•laboració amb entitats, associacions, institucions i artistes de Girona i comarques i compta amb el suport dels Serveis Territorials de Cultura a Girona de la Generalitat de Catalunya.


 
Compartir a Facebook

Tornar  |   Imprimir

Adreces i telèfons
Les adreces, telèfons i mapes de situació dels llocs on es realitzen els actes els trobareu al directori
Cercador d'actes
A partir del
Fins el
Tipus
Població
 
Platges Costa Brava
Calendari d'actes
König