Sortida nocturna: anem a conèixer els amfibis a la Vall de Sant Daniel
Informació
Data: 04/04/2015
Lloc: Pàrquing de la Font del Ferro
Població: Girona
Hora: 19:00
Preu: Gratuït
Més informació i/o entrades:
https://docs.google.com/forms/d/1h_...

 

 

Els ecosistemes aquàtics, i sobretot les basses, són punts amb una gran biodiversitat on, a principis de primavera els amfibis es dirigeixen per fer els seus cants nupcials, aparellar-se i pondre. Aquesta concentració d’individus permet observar diferents espècies d’amfibis, com la reineta, el tòtil o el gripau corredor. En aquesta sortida a la Vall de Sant Daniel visitarem una bassa on es reconeixeran els seus cants i se n’identificaran les postes, els adults i larves que es trobin.

En aquesta sortida sortida veurem els amfibis més representatius de Sant Daniel, i per això s'ha de tenir molt en compte la meteorologia. La sortida serà nocturna ja que és el millor moment del dia per veure aquest tipus d'exemplars i tenen més èxit si coincideix que ha plogut o està plovent el dia de la sortida.

Aquesta activitat forma part del programa d'activitats del projecte "La vida a l’aigua dolça", que compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya. .

Cal portar: roba còmode, impermeable, sabates d’aigua, llanterna, aigua.

La inscripció és gratuïta però obligatòria: formulari d'inscripció: https://docs.google.com/forms/d/1h_VtL2yWkGIGpvTp9XTz9de1pW6VWMcBvMaf_QmFeQU/viewform

Més informació a info@naturalistesgirona.org o be al telèfon 972 22 36 38 ; www.naturalistesgirona.org



 
Compartir a Facebook

Tornar  |   Imprimir

Adreces i telèfons
Les adreces, telèfons i mapes de situació dels llocs on es realitzen els actes els trobareu al directori
Cercador d'actes
A partir del
Fins el
Tipus
Població
 
Platges Costa Brava
Calendari d'actes
König