ARRELS DEL VI BCN, l'Empordà al Mercat del Born
Informaci
Data: 18/04/2015
Lloc: Barcelona
Poblaci: Sant Martí d Empúries
Preu: 20 €
Ms informaci i/o entrades:
www.arrelsdelvi.com

Entrades i Horaris
Data i horaris :
18 d’abril de 2015, de 12h a 23h

Lloc:
El Born Centre Cultural (Sala Moragues)
Plaça Comercial, 12
08003 Barcelona

Preu ticket:

20€ Inclou:

- Degustació oberta dels millors vins de la DO Empordà
- 1 copa Riedel valorada en 12€
- Degustació de producte gastronòmic de l’Empordà
- Venda directa de vins a preu de celler
- 1 val de 5€ per gastar en vins i productes de la fira

 

 

El 18 d’abril arriba la fira Arrels del Vi a Barcelona: l’Empordà al Mercat del Born.

Una oportunitat única per descobrir a Barcelona els grans vins de la DO Empordà i l’excel·lent gastronomia empordanesa de la mà de la consolidada fira vitivinícola de l’Empordà. La fira forma part del festival Vívid.

La fira Arrels del Vi BCN comptarà amb 19 cellers de la DO Empordà que presentaran varietats de vins d'alta gamma, amb la presència de cellers convidats de la regió francesa del Rosselló i amb 6 productors agroalimentaris de l’Empordà. Han confirmat la seva participació els següents cellers de la DO Empordà: Bodegas Mas Vida, Castell Peralada, Celler Arché Pagès, Celler Can Sais, Celler Hugas de Batlle, Celler Martí Fabra, Celler Martín Faixó, Celler Mas Eugeni, Cellers d’en Guilla, Cooperativa Agrícola de Garriguella, Empordàlia, *lavinyeta, Mas Llunes, Pere Guardiola, Roig Parals, Terra Remota, Vino JOC, Vinyes dels Aspres i Vinyes d’Olivardots. De la mà de la barcelonina botiga especialitzada “La Vinícola” seran presents els següents cellers del Rosselló: Albera – Nayanadei, Domaine Singla, Domaine Treloar, Mas Molins i Domaine Comelade.

A més, Arrels del Vi BCN comptarà amb els tasts de les Anxoves de l’Escala, l’Oli Serraferran, els Formatges Mas Marcè, Abellaires Empordanesos, el Gremi de Carnissers que portaran a Barcelona un dels embotits més típics de l’Empordà: la botifarra dolça i el Gremi de Flequers de Girona amb brunyols i pa de Tramuntana.

Arrels del Vi, fidel a la seva cita anual amb els seus habituals, celebrarà també la seva vuitena edició a Sant Martí d'Empúries, el 23 i 24 de maig.

 
Compartir a Facebook

Tornar  |   Imprimir

Adreces i telfons
Les adreces, telfons i mapes de situaci dels llocs on es realitzen els actes els trobareu al directori
Cercador d'actes
A partir del
Fins el
Tipus
Població
 
Platges Costa Brava
Calendari d'actes
König