Parlem de... Un Curso de Milagros
Informaci
Data: 16/04/2015
Lloc: Espai Natura , Av. Lluís Pericot, 26
Poblaci: Girona
Hora: 19.00
Preu: Gratut

 

 

La Rosa Riubo és terapeuta i organitzadora de retirs basats en El Curso de Milagros, mestre de Reiki, consultora i formadora de Feng Shui.
Emmarcat en el cicle de conferències “Llibres transcendentals - llibres revelats” presentem la segona de les xerrades gratuïtes que la Sala Alexandria d’Espai Natura dedicarà a donar a conèixer texts rellevants de tots els temps. Hi ha llibres que “cauen” com un regal a la humanitat, llibres que ens són revelats per ajudar-nos a avançar en el nostre procés evolutiu i la nostra comprensió de l’Univers, de Déu, la història de la Creació i de nosaltres mateixos. Són llibres adaptats al moment evolutiu en el que estem en cada moment.
Un Curso de Milagros està enfocat a ajudar-nos a alinear-nos amb el veritable propòsit de la vida, sentir-nos un amb la totalitat i viure des de l’amor incondicional, des de la perspectiva del perdó profund i sanador. És un llibre que va més enllà de les idees i de les teories, més enllà d’entendre’l, és un llibre que s’ha de viure.

Reserva plaça a inscripcions@espai-natura.cat o al 972.20.33.15

 
Compartir a Facebook

Tornar  |   Imprimir

Adreces i telfons
Les adreces, telfons i mapes de situaci dels llocs on es realitzen els actes els trobareu al directori
Cercador d'actes
A partir del
Fins el
Tipus
Població
 
Platges Costa Brava
Calendari d'actes
König