Inauguració exposició "dins"
Informaci
Data: 27/03/2015
Lloc: Bòlit_StNicolau
Poblaci: Girona
Hora: 19
Preu: Gratut
Ms informaci i/o entrades:
www.bolit.cat

 

 

“dins”
Beca Primer Comissariat
Obres d’Alba Danés
A cura d’Ariadna Lorenzo i Valentina Kalaydjian
Del 27 de març al 3 de maig de 2015
Inauguració: divendres 27 de març a les 19h
Bòlit_StNicolau

El proper divendres 27 de març a les 19h al Bòlit_StNicolau tindrà lloc la inauguració de l’exposició “dins” comissariada per Ariadna Lorenzo Sunyer i Valentina Kalaydjian amb obres d’Alba Danés.

“dins” és el projecte guanyador de l’edició 2014 de la Beca Primer Comissariat del Bòlit, Centre d’Art Contemporani. Girona que en aquesta ocasió s’ha fet en col•laboració amb L’Estació Espai Jove que celebra la 20ena edició del projecte Mostrar’t.

Ariadna Lorenzo Sunyer (Girona, 1991) i Valentina Kalaydjian (Barcelona, 1991) plantegen “dins” com un projecte híbrid de disseny gràfic i de so a partir de fotografies d'Alba Danés (Olot, 1986). La proposta està concebuda com un espai de reflexió que permeti al visitant repensar cadascuna de les accions que es duen a terme en la vida quotidiana, a mode de parèntesi dins la seva rutina diària.

Inspirat en el diari íntim, el viatge i les xarxes socials, temes que es troben a cavall de la literatura, la fotografia, el cinema o la performance, entre d’altres, “dins” es presenta com un refugi des d'on poder-se observar amb distància i (re)pensar-se, una via d'escapament en direcció cap a un mateix.

 
Compartir a Facebook

Tornar  |   Imprimir

Adreces i telfons
Les adreces, telfons i mapes de situaci dels llocs on es realitzen els actes els trobareu al directori
Cercador d'actes
A partir del
Fins el
Tipus
Població
 
Platges Costa Brava
Calendari d'actes
König