Activitat de voluntariat ambiental per a la restauració de la bassa de la Torre (Vall de Sant Daniel)
Informació
Data: 15/03/2015
Lloc: Vall de Sant Daniel. Punt de trobada: pàrquing del restaurant el Cul del món
Població: Girona
Hora: 10:00
Preu: Gratuït
Més informació i/o entrades:
https://docs.google.com/forms/d/1h_...

 

 

Des del passat mes de març de 2014, l’ANG ha estat treballant en la millora d'hàbitats naturals humits ―basses i tolls― presents a la Vall de Sant Daniel (dins del terme municipal de Girona i dins l'Espai d’Interès Natural de les Gavarres). En el marc d'aquest projecte realitzarem una jornada de voluntariat ambiental per revegetar l’espai i oferir un major refugi als amfibis d'aquesta bassa.

Els amfibis són el grup animal més amenaçat del planeta. El fet que els calguin dos medis diferents per al seu desenvolupament, l'aquàtic i el terrestre, els fa especialment vulnerables.

A l'Espai d’Interès Natural de les Gavarres existeixen multitud de punts d'aigua que són essencials per a la conservació d'aquests animals, però molts d'aquests punts han anat desapareixen o presenten un estat de conservació millorable.

L'ANG ha recuperat alguns punts d'aigua situats a la Vall de Sant Daniel amb l'objectiu de potenciar les poblacions d'amfibis d'aquesta zona. Seguint amb els treballs de restauració el dia 15 de març es farà una plantada de vegetació per oferir un major refugi a les espècies d’amfibis.

Apunta't a l'activitat de voluntariat (la inscripció és obligatòria i les places són limitades): https://docs.google.com/forms/d/1h_VtL2yWkGIGpvTp9XTz9de1pW6VWMcBvMaf_QmFeQU/viewform

 
Compartir a Facebook

Tornar  |   Imprimir

Adreces i telèfons
Les adreces, telèfons i mapes de situació dels llocs on es realitzen els actes els trobareu al directori
Cercador d'actes
A partir del
Fins el
Tipus
Població
 
Platges Costa Brava
Calendari d'actes
König