enogastronomia (Quim Casellas) + arts visuals (Xavi Bové i Cyril Torres) + música jazz (Jordi Cané) al VOL Espai Gastronòmic
Informació
Data inici: 26/02/2015 Data fi: 27/02/2015 Lloc: VOL Espai Gastronòmic (c/Nou, 22. - Cantonada Santa Clara-) Població: Girona Hora: 21:00 Preu: 57 € Més informació i/o entrades: www.volgastronomic.com |
Entrades i Horaris
Reserves a:
volgastronomic.com
656 530 849
volgastronomic.com
656 530 849
"VOL amb estrelles" s'inaugura al VOL amb el xef Quim Casellas de l'hotel Casamar (Llafranc) d'una estrella Michelin, i amb un esdeveniment especial, una producció del Festival de Jazz Costa Brava, "Jazz and Rouge":
una experiència transmedià tica que consta d'un sopar de tapes de Casellas, maridat amb imatges en directe i música jazz, a cà rrec dels artistes visuals Xavier Bové i Cyril Torres i el DJ Jordi Cané.
CASAMAR proposa una manera diferent de poder maridar el vi, la música i la gastronomia d'una manera divertida i alhora retornant a les arrels, on el xef Quim Caselles ens transportarà a través dels sentits amb espectacle i gastronomia.
MENÚ DEGUSTACIÓ
Petits aperitius de benvinguda
- Fruita i vi - peça de sÃndria osmotitzada amb vi novell, aromes i cÃtrics.
- El vi sòlid - vi menjat amb cullera.
- Marineda - navalla amb fonoll marà i salicornia.
Menú
- Muà - el foie gras amb pà despècies i orellanes.
- Cua de bou `Joan de lArc` - cuita durant hores on impregna tot laroma daquest vi Empordanès.
- Aroma de vi - despendrem tot laroma amb color vermell.
- Pa amb vi i sucre - menjar tÃpic de casa nostra.
- Llaminadures de xocolata.
una experiència transmedià tica que consta d'un sopar de tapes de Casellas, maridat amb imatges en directe i música jazz, a cà rrec dels artistes visuals Xavier Bové i Cyril Torres i el DJ Jordi Cané.
CASAMAR proposa una manera diferent de poder maridar el vi, la música i la gastronomia d'una manera divertida i alhora retornant a les arrels, on el xef Quim Caselles ens transportarà a través dels sentits amb espectacle i gastronomia.
MENÚ DEGUSTACIÓ
Petits aperitius de benvinguda
- Fruita i vi - peça de sÃndria osmotitzada amb vi novell, aromes i cÃtrics.
- El vi sòlid - vi menjat amb cullera.
- Marineda - navalla amb fonoll marà i salicornia.
Menú
- Muà - el foie gras amb pà despècies i orellanes.
- Cua de bou `Joan de lArc` - cuita durant hores on impregna tot laroma daquest vi Empordanès.
- Aroma de vi - despendrem tot laroma amb color vermell.
- Pa amb vi i sucre - menjar tÃpic de casa nostra.
- Llaminadures de xocolata.