Bona Nit a Casa Migdia (sessió astronòmica)
Informació
Data: 14/03/2015
Lloc: Casa Migdia
Població: Sant Jordi Desvalls
Hora: 20:00
Preu: 20 €
Més informació i/o entrades:
www.femruralia.cat

Entrades i Horaris
Número de places: 20

 

 

Sessió d'astronomia combinada amb degustació de pa amb tomata, embotits de Can Raliu (Jafre) i vi de Vins de Taller (Siurana d'Empordà).

Des del terrat de Casa Migdia (Sant Jordi Desvalls), l'Alexandre Bonanit, de l'Associació Bocafoscant i amb vuit anys d'experiència professional en la divulgació astronòmica, guriarà una sessió d'introducció a l'astronomia per a tots els públics en la qual aprendrem a reconèxer els tipus d'estrelles i constel·lacions presents al cel. Amb l'ajut d'un telescopi podrem observar planetes del sistema solar i altres objectes més allunyats com nebuloses i altres galàxies.

El dissabte 14 de març gaudirem d'unes excel·lents condicions per fer l'observació astronòmica, ja que l'absència de lluna ens permetrà observar els objectes de l'espai profund amb molt bona qualitat. Aquella vesprada tindrem encara l'oportunitat d'observar, entre d'altres, la galàxia d'Andròmeda, la nebulosa d'Orió i les Pleiades. També observarem Júpiter i quatre de les seves llunes (Ió, Ganímedes, Calisto i Europa). Reconeixerem les diferents constel·lacions observables aquella nit i aprendrem les històries mitològiques que d'elles contaren.

Acabarem l'activitat al menjador de Casa Migdia degustant els embotits de Can Raliu i el vi de Vins de Taller.

Podeu trobar més informació sobre l'activitat Bona ni i el telescopi que s'utilitzarà al bloc de l'Associació Bocafoscant.

 
Compartir a Facebook

Tornar  |   Imprimir

Adreces i telèfons
Les adreces, telèfons i mapes de situació dels llocs on es realitzen els actes els trobareu al directori
Cercador d'actes
A partir del
Fins el
Tipus
Població
 
Platges Costa Brava
Calendari d'actes
König