Un dia amb XaropClown
Informaci
Data: 08/03/2015
Lloc: Teatre Municipal
Poblaci: Girona
Hora: 11:00
Preu: 8 a 12 €
Ms informaci i/o entrades:
http://www.xaropclown.com/web/un-di...

Entrades i Horaris
Mig dia (matí o tarda): 8€
Tot el dia: 12€
Els menors de tres anys no paguen.

Entrades anticipades a través del web del Teatre Municipal de Girona o directament a la taquilla.

 

 

Torna la cita anual d'Un dia amb XaropClown al Teatre Municipal de Girona.

Els pallassos d’hospital proposen un dia ple d’activitats per passar-ho molt bé en família que és, al mateix temps, una crida a la solidaritat de la societat gironina, ja que l’import de les entrades es destinarà a finançar les visites que fan a les àrees pediàtriques de l’Hospital Dr. Josep Trueta i al projecte per a la gent gran que porta a terme al centre sociosanitari Maria Gay de Girona.

AL MATÍ, TALLERS DE CIRC I MOLT MÉS
Al matí, els diferents espais del Teatre Municipal de Girona s’ompliran de color i activitats per a tota la família amb un munt de tallers de circ: cable de funàmbul, monocicles, malabars, trapezi, acrobàcies, pilota d’equilibri, plats xinesos... També hi haurà maquillatge, màgia de prop, experiments amb llums i pallassos. Com l’any passat, el programa inclou una activitat pensada per als més menuts: Música i moviment per a mares i pares amb nadons.

A LA TARDA, LA GALA DE XAROPCLOWN
A la tarda, la proposta és una gala amb humor, música folk, dansa aèria... I també pallassos, és clar. Prepareu-vos per riure, quedar-vos bocabadats i aplaudir a dojo amb el cartell que s’ha preparat per a l’ocasió.

Un dia amb XaropClown és possible gràcies al suport desinteressat dels artistes i col·lectius que hi participen, així com a la col•laboració d’institucions, empreses, entitats i persones voluntàries que creuen en la tasca dels pallassos d’hospital de Girona.

 
Compartir a Facebook

Tornar  |   Imprimir

Adreces i telfons
Les adreces, telfons i mapes de situaci dels llocs on es realitzen els actes els trobareu al directori
Cercador d'actes
A partir del
Fins el
Tipus
Població
 
Platges Costa Brava
Calendari d'actes
König