Performance Esther Ferrer
Informació
Data: 21/02/2015
Lloc: Bòlit_LaCarbonera
Població: Girona
Hora: 20
Preu: Gratuït
Més informació i/o entrades:
www.bolit.cat

 

 

Bòlit, Centre d’Art Contemporani. Girona vol contribuir a la creació i difusió de l’art d’acció a Girona en col•laboració amb els artistes i estudiosos que treballen en aquest camp amb una programació anual d’art d’acció que té com a seu els espais Carbonera i Cisterna del Museu d’Història.

Aquest primer cicle, fet en coproducció amb l’Associació Gresol i el Centre de Cultura de Dones Francesca Bonnemaison i la col•laboració del Museu d’Història de Girona, consta de quatre sessions.

La primera performance ha estat la de Fina Miralles i ara el cicle continua amb Esther Ferrer, activitat inclosa dins el Festival FEM. Els mesos d’abril i maig comptaran amb les intervencions de Pep Aymerich i Jordi Esteban (amb motiu del Dia Internacional de l’Art) i Corporologia.

Resident a París, Esther Ferrer (Donostia, 1937), és una artista d’àmplia trajectòria internacional que ha estat distingida amb el Premio Nacional de Artes Plásticas i el Premio Velázquez de Artes Plásticas al conjunt de la seva obra, en reconeixement a la seva qualitat de pionera en l'art d'acció a Espanya i per la coherència i rigor del seu treball artístic —interdisciplinar, centrat en la performance i destacat per la conceptualitat i radicalitat de les seves propostes— durant més de cinc dècades.

Bòlit_LaCarbonera (Pujada de Sant Feliu 2, Girona)

Dissabte 21 de febrer, 20 h
Performance
Artista: Esther Ferrer [FEM]




 
Compartir a Facebook

Tornar  |   Imprimir

Adreces i telèfons
Les adreces, telèfons i mapes de situació dels llocs on es realitzen els actes els trobareu al directori
Cercador d'actes
A partir del
Fins el
Tipus
Població
 
Platges Costa Brava
Calendari d'actes
König