"Cambra de meravelles"
Informaci
Data inici: 18/04/2015
Data fi: 23/08/2015

Lloc: Sala Oberta
Poblaci: Olot
Preu: Gratut
Ms informaci i/o entrades:
http://www.olotcultura.cat/event/ca...

 

 

Què és un museu? D’on han sortit les peces del nostre Museu? Què hi fan un os de balena o un llibre amb pàgines de porcellana japonesa? Què té a veure tot plegat amb nosaltres? Reflexionem junts i atreviu-vos a entrar a la vostra Cambra de Meravelles.
«Un edifici gran, molt gran, petit o mitjà, dividit en diverses sales. Les parets de les sales plenes de llenços petits, grans, mitjans. A vegades milers de llenços que reprodueixen per mitjà del color trossos de “natura”: animals en llum i ombra, bevent aigua, arran d’aigua, estirats a l’herba; al costat d’ells una crucifixió feta per un artista que no creu en Crist; flors, figures assegudes, caminant, dretes, de vegades nues, moltes dones nues (algunes vistes en perspectiva des del darrere); pomes i safates de plata, retrat del Conseller N; vespres; dama en rosa; ànecs volant; retrat de la baronessa X; oques volant; dama en blanc; vedelles a l’ombra amb taques de sol grogues, retrat de la seva excel·lència el senyor I; dama en verd.
Tota aquesta informació està impresa en un llibre: els noms dels artistes, els noms dels quadres, dels objectes, de les andròmines exposades. Les persones porten aquest llibre a les mans i van d’un llenç a un altre, fullegen i llegeixen els noms. Després marxen, tan pobres o tan rics com van entrar, i són absorbides immediatament pels seus interessos, que no tenen res a veure amb l’art. ¿Per què van venir?».
V. Kandinski. Über das Geistige in der Kunst, 1911
Inauguració: dissabte 18 d’abril, a les 11 h

 
Compartir a Facebook

Tornar  |   Imprimir

Adreces i telfons
Les adreces, telfons i mapes de situaci dels llocs on es realitzen els actes els trobareu al directori
Cercador d'actes
A partir del
Fins el
Tipus
Població
 
Platges Costa Brava
Calendari d'actes
König