Dan i Lua: contes per parlar als nens de la mort de la mare o del pare
Informaci
Data: 10/04/2015
Lloc: Casa de Cultura, planta 1, Aula Magna
Poblaci: Girona
Hora: 19:00
Preu: Gratut
Ms informaci i/o entrades:
www.grupdolestel.cat

Entrades i Horaris
Entrada lliure.

 

 

Els autors dels contes “El camí d’en Dan” i “El camí de la Lua” ens presentaran aquests llibres gratuïts per parlar als nens de la mort del pare o de la mare.

La mort del pare o de la mare és un dels fets més dolorosos a la vida d’un nen. En aquest moment, la família i la comunitat educativa tenen un paper fonamental alhora d’assegurar el seu benestar integral.Per protegir als infants i, des de l’amor, els familiars i educadors sovint eviten parlar de la mort de la persona estimada i dels canvis que suposa a tots nivells.Però cal tenir clar que el silenci, lluny de protegir als nens del patiment, l’accentua: ells saben que alguna cosa greu passa i no tenir possibilitats de compartir-ho pot fer-los sentir exclosos i incompresos.

Caldrà trobar espais on compartir amb ells , acompanyar-los en el camí de l’adaptació a la nova realitat, i això es pot aconseguir dins d’una relació de confiança, de diàleg i d’intercanvi, tant en la família com en l’àmbit social .Aquests dos llibres ens ofereixen recursos perquè els infants puguin expressar-se i, alhora, que familiars i educadors tinguin una eina per parlar i compartir les emocions pròpies del procés de dol.


 
Compartir a Facebook

Tornar  |   Imprimir

Adreces i telfons
Les adreces, telfons i mapes de situaci dels llocs on es realitzen els actes els trobareu al directori
Cercador d'actes
A partir del
Fins el
Tipus
Població
 
Platges Costa Brava
Calendari d'actes
König