Curs Tecnologia Alimentaria. La química del blat.
Informació
Data: 03/03/2015
Lloc: Ecomuseu-Farinera
Població: Castelló d Empúries
Hora: 16.30
Preu: Gratuït
Més informació i/o entrades:
www.ecomuseu-farinera.org

 

 

Visita a la Farinera i coneixement de l'oferta educativa per tal d'apropar al personal docent al patrimoni científic, tècnic i industrial del seu entorn. Presentació dels paràmetres de la qualitat del blat i les analítiques que utilitzava la indústria farinera. Tot seguit demostració pràctica d'analítica del blat tal com es feia a la Farinera.

Horari: 16.30 a 19.30 h.

Per professorat. Programa de formació científica, tecnològica i matemàtica (CTM). Per 25 persones, prèvia inscripció al telf. 972 25 05 12. *El curs es celebrarà si s’arriba a 10 inscripcions.

Activitat gratuïta.

Organitza: Departament d’Ensenyament. Programa de formació científica, tecnològica i matemàtica (CTM)

Col·labora: IRTA Mas Badia, ICE de la UPC.

 
Compartir a Facebook

Tornar  |   Imprimir

Adreces i telèfons
Les adreces, telèfons i mapes de situació dels llocs on es realitzen els actes els trobareu al directori
Cercador d'actes
A partir del
Fins el
Tipus
Població
 
Platges Costa Brava
Calendari d'actes
König