Curs Tecnologia Alimentaria. La quÃmica del blat.
Informació
Data: 03/03/2015 Lloc: Ecomuseu-Farinera Població: Castelló d Empúries Hora: 16.30 Preu: Gratuït Més informació i/o entrades: www.ecomuseu-farinera.org |
Visita a la Farinera i coneixement de l'oferta educativa per tal d'apropar al personal docent al patrimoni cientÃfic, tècnic i industrial del seu entorn. Presentació dels parà metres de la qualitat del blat i les analÃtiques que utilitzava la indústria farinera. Tot seguit demostració prà ctica d'analÃtica del blat tal com es feia a la Farinera.
Horari: 16.30 a 19.30 h.
Per professorat. Programa de formació cientÃfica, tecnològica i matemà tica (CTM). Per 25 persones, prèvia inscripció al telf. 972 25 05 12. *El curs es celebrarà si s’arriba a 10 inscripcions.
Activitat gratuïta.
Organitza: Departament d’Ensenyament. Programa de formació cientÃfica, tecnològica i matemà tica (CTM)
Col·labora: IRTA Mas Badia, ICE de la UPC.
Horari: 16.30 a 19.30 h.
Per professorat. Programa de formació cientÃfica, tecnològica i matemà tica (CTM). Per 25 persones, prèvia inscripció al telf. 972 25 05 12. *El curs es celebrarà si s’arriba a 10 inscripcions.
Activitat gratuïta.
Organitza: Departament d’Ensenyament. Programa de formació cientÃfica, tecnològica i matemà tica (CTM)
Col·labora: IRTA Mas Badia, ICE de la UPC.