Multiplica els resultats del teu equip
Informaci
Data: 11/02/2015
Lloc: CINC Girona
Poblaci: Girona
Hora: 18:00
Preu: Gratut
Ms informaci i/o entrades:
http://www.cinc.com/ca/evento/599/m...

Entrades i Horaris
Entrada gratuïta. Cal inscriure's a http://www.cinc.com/ca/evento/599/multiplica-els-resultats-del-teu-equip-amb-josep-moulines

 

 

Cada vegada és més important i un element clau per al rendiment i la millora de resultats d’una Organització o empresa del S.XXI, el fet que les persones siguin capaces de treballar com un veritable equip.

Per a que aquest fet sigui possible, en Josep Moulines ens presenta en aquesta sessió els elements clau per sembrar la llavor d’un veritable equip de persones orientat a l’èxit i als resultats.

PONENT: JOSEP MOULINES

Psicòleg d’Organitzacions. Coach Professional Certificat (PCC) per la ICF (International Coach Federation). Coach d’Organització i Sistemes Relacionals (ORSC) per The Center of Right Relationships (CRR Global). Màster en Organització i Direcció de RH per la Universitat Pompeu Fabra. PMD per ESADE. Consultor i facilitador, expert en la millora del rendiment en equips.

Col·laborador acadèmic a ESADE, Diputació de Barcelona, el Centre Internacional de Negocis de Catalunya (CINC), ACM, UAB, entre d'altres. Col·laborador responsable de la secció “Persones i empreses” a la TV de Cardedeu. Columnista d’empresa i Recursos Humans en la publicació “Món Empresarial”. Formador i conferenciant en Habilitats Directives, Management, Coaching, Lideratge, RH, Sistemes Relacionals, d'entre les principals disciplines.

 
Compartir a Facebook

Tornar  |   Imprimir

Adreces i telfons
Les adreces, telfons i mapes de situaci dels llocs on es realitzen els actes els trobareu al directori
Cercador d'actes
A partir del
Fins el
Tipus
Població
 
Platges Costa Brava
Calendari d'actes
König