Com maximitzar l'impacte de les estratègies online en els resultats empresarials - PART1
Informació
Data: 14/01/2015
Lloc: CINC Girona
Població: Girona
Hora: 18:00
Preu: Gratuït
Més informació i/o entrades:
http://www.cinc.com/ca/evento/592/c...

Entrades i Horaris
Entrada gratuïta. Cal inscriure's al web:
http://www.cinc.com/ca/evento/592/com-maximitzar-l%27impacte-de-les-estrategies-online-en-els-resultats-empresarials---part-1-

 

 

Avui en dia les xarxes socials i la comunicació online s’han convertit en la pedra filosofal del màrqueting modern: sembla que pel sol fet d’estar a les xarxes o tenir una web els resultats del nostre negoci se’n beneficiarà. Malauradament, moltes marques fracassen i el que hauria de ser una pedra angular de l'empresa s’acaba convertint en un pes mort que cal eliminar.

En aquest cicle de dues conferències que oferim de forma gratuïta al Centre de Negocis a Girona CINC analitzarem quines són les causes d’aquest fracàs i com treure el màxim rendiment de la nostra presència online.

PART 1
Social CEM: l'art de convertir seguidors en evangelitzadors de marca
Massa sovint veiem que les empreses es limiten a utilitzar els canals 2.0 com un canal de venda i promoció tradicional. Amb això molt sovint descuiden el potencial que tenen aquests canals per a generar un vincle emocional amb els seus seguidors o usuaris. Mitjançant la creació d'aquest vincle emocional podem fidelitzar clients i seguidors de tal forma que esdevinguin prescriptors de la nostra marca. En definitiva, hem de mirar de fer funcionar el boca-orella digital.

En aquesta sessió us explicarem com generar una experiència positiva entorn la presència 2.0 de la nostra marca per tal de convertir seguidors en clients fidels i prescriptors.

PONENT
Dani Valverde Saubí és llicenciat i doctorat en Bioquímica i Biologia Molecular, i Founder & Project Manager de Innocom, empresa ubicada a Girona especialitzada en màrqueting online i social media i centrada sobretot en el CEM (Costumer Experience Management).

NOTA: Aquest curs-taller està dividit en dues parts, i és recomanable assistir a ambdues per obtenir els conceptes que s'explicaran en la seva totalitat.

 
Compartir a Facebook

Tornar  |   Imprimir

Adreces i telèfons
Les adreces, telèfons i mapes de situació dels llocs on es realitzen els actes els trobareu al directori
Cercador d'actes
A partir del
Fins el
Tipus
Població
 
Platges Costa Brava
Calendari d'actes
König