II Jornada de l'esport femení
Informació
Data: 08/03/2015
Població: Girona

 

 

A la plaça Constitució, plaça Josep Pla i al riu Onyar

L'organització de la Jornada de l'Esport Femení respon a l'objectiu de crear un esdeveniment esportiu, participatiu i molt proper a la ciutadania per fer visible l'esport femení i promoure el reconeixement social i la igualtat d'oportunitats envers les esportistes actuals i futures. Es tracta d'una iniciativa que desenvolupen conjuntament la Diputació de Girona, l'Ajuntament de Girona, i la Generalitat de Catalunya.

La Jornada tindrà lloc el diumenge 9 de març, de les 9.30 a les 13.30 h, a Girona, a la plaça de la Constitució, la plaça Josep Pla i al riu Onyar. Aquesta és la segona edició de la Jornada, i després de l'èxit assolit en la primera edició, volem convidar totes les dones de qualsevol edat de la província de Girona a participar-hi per gaudir de noves experiències esportives.
Hi podran trobar exhibicions, tornejos, entrenaments per iniciar-se en diferents disciplines, xerrades, visites d'esportistes d'elit i molt més. Una manera lúdica de fomentar l'esport femení, transmetent alhora valors i mitigant discriminacions i desigualtats.

La Jornada pretén trencar estereotips i difondre la pràctica esportiva; donar a conèixer esportistes de categories molt diverses i reconèixer l'esforç de la gent que fa costat a l'esport femení. En definitiva, es pretén aconseguir l'accés a la pràctica esportiva en condicions d'igualtat.

 
Compartir a Facebook

Tornar  |   Imprimir

Adreces i telèfons
Les adreces, telèfons i mapes de situació dels llocs on es realitzen els actes els trobareu al directori
Cercador d'actes
A partir del
Fins el
Tipus
Població
 
Platges Costa Brava
Calendari d'actes
König