"El Hierro, l'erupció amagada"
Informaci
Data inici: 17/01/2015
Data fi: 06/04/2015

Lloc: Museu dels Volcans
Poblaci: Olot
Preu: Gratut
Ms informaci i/o entrades:
http://www.olotcultura.cat/event/el...

 

 

L’objectiu d’aquesta exposició és apropar el vulcanisme al visitant i proporcionar-li coneixements sobre l’erupció submarina d’El Hierro: com es va poder predir, com se n’ha fet el seguiment i quins han estat ―i poden ser― els seus principals efectes.
“El Hierro, l’erupció amagada” s’estructura en sis espais verticals amb panells explicatius, imatges i elements propis de l’erupció com la restingolita (piroclast que el volcà va emetre i es va poder recollir a la superfície del mar).
Aquesta exposició permet unir dos punts allunyats geogràficament però amb punt en comú en matèria de vulcanologia com són la Garrotxa ―des d’on s’ha gestat l’exposició― i El Hierro.
Es tracta d’una mostra apta per a tots els públics on el visitant es posarà a la pell d’un vulcanòleg, podrà aprendre tots els detalls del fenomen dels volcans i coneixerà com es gestiona una crisi volcànica a partir de l’experiència del Hierro.
L’exposició ha estat dissenyada per l’empresa garrotxina Geonat, dedicada a la divulgació de la ciència i del coneixement científic per a la gestió del territori, i compta amb l’assessorament del Grup de Vulcanologia de Barcelona-CSIC.

 
Compartir a Facebook

Tornar  |   Imprimir

Adreces i telfons
Les adreces, telfons i mapes de situaci dels llocs on es realitzen els actes els trobareu al directori
Cercador d'actes
A partir del
Fins el
Tipus
Població
 
Platges Costa Brava
Calendari d'actes
König