Quina Freak 2014
Informaci
Data: 21/12/2014
Lloc: Sala Polivalent
Poblaci: Castell d Aro
Hora: 18:30
Preu: Gratut
Ms informaci i/o entrades:
http://arocinema.com/index.php/ca/q...

 

 


3a QUINA FREAK DE NADAL D’AROCINEMA

Sèries de TV, cinema, còmic, literatura fantàstica i merxandantge cinematogràfic

El pròxim diumenge 21 de desembre a les 18.30 h, la Sala Polivalent de Castell d’Aro acollirà la 3a Quina Freak de Nadal d’Arocinema. Les normes són iguals que les d’una quina tradicional però amb premis relacionats amb les sèries de TV, el cinema, el còmic, la literatura fantàstica o el merxandantge cinematogràfic. Coincidint amb la Quina Freak, també es podrà gaudir de l’exposició de les obres participants al 3r Captuframe i l’entrega de premis d’aquest.

Entre els regals d’aquest any hi destaquen la casa Lego de la popular sèrie The Simpsons, un pack de pel·lícules dels anys 80 (Goonies, Cazafantasmas, Gremlins, Robocop…) ,per conmemorar aniversaris hi haurà quines especials de “Perdidos” (10 anys) i Pulp Fiction (20 anys), un lot de 6 noveles que han inspirat films famosos, vinils decoratius o una edició exclusiva d’un joc de taula inspirat en Breaking Bad. En total 23 regals ideals per a tots als amants de la cultura freak. La llista completa de regals es pot consultar al web www.arocinema.com.

Amb un cartró de 10 euros es pot jugar tota la tarda i participar a les 10 partides previstes, també a la divertida “quina inversa”, i tots aquells que portin una disfressa inspirada en una pel·lícula, sèrie, còmic… podran jugar una partida especial. L’entrada és gratuïta i hi haurà servei de bar i menjar a preus populars.


 
Compartir a Facebook

Tornar  |   Imprimir

Adreces i telfons
Les adreces, telfons i mapes de situaci dels llocs on es realitzen els actes els trobareu al directori
Cercador d'actes
A partir del
Fins el
Tipus
Població
 
Platges Costa Brava
Calendari d'actes
König