PISTA DE GEL A PALAFRUGELL
Informació
Data inici: 19/12/2014
Data fi: 06/01/2015

Lloc: la Bóbila
Població: Palafrugell

Entrades i Horaris
La pista de gel estarà oberta cada dia del 19 de desembre de 2014 al 6 de gener de 2015, de 10 a 14h i de 16 a 21h (excepte els dies 25 de desembre i 1 de gener, que tancarà al matí). Enguany, es continuaran oferint tiquets de mitja hora (3 euros), d'hora sencera (5 euros) o abonaments de 5 sessions de patinatge (20 euros).

 

 

La pista de gel i la fira Nadal celebren enguany el seu 10è aniversari. Per festejar-ho, s'han preparat sorpreses, regals, animació i rialles que, juntament amb la pista de gel, oferiran un ventall d'activitats totalment gratuïtes per a nens, joves i la família en general.

La pista de gel estarà ubicada a l'edifici de la Bòbila (Carrer Garriga, 24-30). Acompanyant la pista hi haurà servei de bar, creperia, xurreria, caramels... I, a l'exterior, a la Plaça de Can Mario, s'instal·laran diverses atraccions infantils.

El dia de la inauguració, el divendres 19 de desembre, hi haurà una xocolatada popular per als assistents. Durant els dies posteriors, es podrà gaudir d'espectacles infantils, com els contes radiofònics amb l'Olga Cercós i l'Albert Niell, exhibicions de salsa i batxata amb Frank Acosta, l'espectacle de màgia del Mag Fèlix, un nou taller de titelles de dit o el ja tradicional taller de fanalets.


 
Compartir a Facebook

Tornar  |   Imprimir

Adreces i telèfons
Les adreces, telèfons i mapes de situació dels llocs on es realitzen els actes els trobareu al directori
Cercador d'actes
A partir del
Fins el
Tipus
Població
 
Platges Costa Brava
Calendari d'actes
König