GRAN CAVALCADA DELS REIS MAGS A GIRONA
Informació
Data: 05/01/2015
Lloc: Diferents carrers de la ciutat
Població: Girona

 

 

Campament Reial
De les 16.30 a les 17.30 h

El diumenge 5 de gener de 2015, Ses Majestats els Reis Mags de l’Orient visitaran la ciutat de Girona. Se’ls podrà trobar de les 16.30 a les 17.30 hores en el Campament Reial, ubicat als Jardins de la Muralla. Seguidament i junt amb la seva comitiva reial, realitzaran una cavalcada pels carrers de la ciutat, acabant la visita amb un acte de comiat a la Plaça de Vi.

Precavalcades
Precavalcada A
Inici a les 15.45 h

RECORREGUT:
Centre Cultural La Mercè, carrer de l'Auriga, carrer Nou del Teatre, plaça del Vi, carrer dels Ciutadans, plaça de l'Oli, carrer de la Cort Reial, carrer de l'Argenteria, pont de Sant Agustí, plaça de la Independència, carrer de Santa Clara, pont de Pedra (punt de trobada de les precavalcades).


Precavalcada B - Inici a les 15.45 h

RECORREGUT:
Centre Cultural La Mercè, carrer de l'Auriga, carrer Nou del Teatre, plaça del Vi, carrer dels Ciutadans, plaça de l'Oli, carrer de la Cort Reial, carrer de l'Argenteria, Rambla de la Llibertat, pont de Pedra (punt de trobada de les precavalcades).


Cavalcada de Reis
18hores

RECORREGUT:
Passeig del General Mendoza, carrer d'Ultònia, carrer del Migdia, carrer de la Creu, carrer de Joan Maragall, plaça de Pompeu Fabra, Gran Via de Jaume I, avinguda de Sant Francesc, lateral nord de la plaça de Catalunya, plaça de Jacint Verdaguer, pujada del pont de Pedra i plaça del Vi.


Durant tot el dia 5 de gener les Muralles de Girona estaran tancades al públic, i la passera de l'Alferes Huarte estarà tancada a partir del migdia.



 
Compartir a Facebook

Tornar  |   Imprimir

Adreces i telèfons
Les adreces, telèfons i mapes de situació dels llocs on es realitzen els actes els trobareu al directori
Cercador d'actes
A partir del
Fins el
Tipus
Població
 
Platges Costa Brava
Calendari d'actes
König