Parlem, la telefonia mòbil catalana, al Nits
Informació
Data: 18/12/2014
Lloc: Hotel Nord 1901
Població: Girona
Hora: 20:00
Preu: Gratuït
Més informació i/o entrades:
Per a més informació, podeu posar...

 

 

Ernest Pérez-Mas, president i conseller delegat de Parlem, explicarà al NITS de desembre l’innovador model de negoci enfocat al client de l’operadora catalana.


El proper NITS serà el dijous 18 de desembre i comptarà amb l’enginyer de telecomunicació Ernest Pérez-Mas, fundador de Parlem. La companyia, constituïda aquest 2014, revisa el model tradicional de les operadores i posa el client al centre de les operacions, oferint un servei de proximitat, innovador i contributiu amb el creixement socioeconòmic del país.

Per cloure l’acte, la cuinera Iolanda Bustos, del Restaurant La Calèndula, presentarà en primícia una beguda escumosa feta amb flors de saüc molt similar en aspecte i gust al cava, sense alcohol i que anomena Xampanyet de saüc, així com altres productes elaborats amb ingredients silvestres que ella mateixa recol·lecta i que ha batejat amb la marca Beuflor.

L’esdeveniment se celebrarà, un cop més, a l’Hotel Nord 1901. Per aquells que encara no el conegueu, el NITS és un encontre mensual per parlar d’innovació en un sentit ampli i les seves conseqüències en el camp de la comunicació, el màrqueting i els negocis en general.



 
Compartir a Facebook

Tornar  |   Imprimir

Adreces i telèfons
Les adreces, telèfons i mapes de situació dels llocs on es realitzen els actes els trobareu al directori
Cercador d'actes
A partir del
Fins el
Tipus
Població
 
Platges Costa Brava
Calendari d'actes
König