FESTIVAL NEU!
Informació
Data: 10/01/2015
Lloc: Sala la Mirona
Població: Salt

Entrades i Horaris
Entrada: 8€ (+ despeses de gestió) anticipada / 10€ a taquilla

Obertura de portes a les 18:00h

 

 

8 HORES DE MÚSICA EN VIU

Art, pintura, projeccions, DJs, menjars... i molt més!

"Neu!" era el nom d'un grup de música dels anys 70 i curiosament vol dir "nou" (de novetat) en alemany. A més, el nom s'escau prou per l'estació en la que se celebra el festival, l'hivern.

La intenció és crear un punt de trobada entre públic i artistes, on els creadors, ja siguin músics o d'altres disciplines, presentin les seves novetats.



Xebi SF i els galls d'indie (Girona - bandautor)

Xebi SF junt a la seva banda "Els Galls d'indie" (Adrià Bauzó, Albert Dondarza, Lluís Costa i Quim Sitjes) comencen l'any al NEU! Festival. El punt de partida d'un any que segueix prometent bones noves per aquest projecte. Amb més dates per a la seva gira de presentació del disc gravat a la carretera "Duermevela" que els durà a Barcelona, Tarragona, Madrid, després d'haver-ho fet recentment a les festes de Girona, Festival Altaveu, FiM i Strenes entre d'altres.



13th Magic Skull (Palafrugell - surff rock)

El grup format a finals del 2011 ens presenta el seu impecable i contundent rock-surf instrumental que els ha portat a guanyar prestigiosos premis com el "Proyecto Demo 2013" de Radio 3, actuar en el Festival FIB de Benicàssim, els "Conciertos de Radio 3" i un llarg etcètera.




Ljubliana & the Seawolf (Barcelona - rock)

Des de la gravació a finals del 2012 del seu primer disc RE-Mi a Itàlia, de la mà de Niccolò Mazzantini del grup Appaloosa, Ljubliana & the seawolf no han parat d'actuar en directe, ja sigui per la nostra península, o com han fet recentment aquest passat estiu, per tot Europa amb una quinzena de concerts. Ljubliana & The Seawolf està deixant de ser una jove promesa, per convertir-se en un referent únic al nostre país.




The Handclappers (Barcelona - punk funk disco)

El grup neix el 2011 de la mà d'en Dani (veu) i en Marc (guitarra), procedents de les bandes Miau Miau i Without. Ara junt a l'Òscar, l'Uri i en Carles són The Handclappers. El seu directe connecta la suor de l'escenari amb el de la pista de ball. L'orgànic amb el sintètic. El ball amb el sexe. El Punk amb el Funk i la música Disco. Recentment han actuat a Razzmataz amb el grup Clean Bandit (U.K.), i han estat seleccionats per la revista Mondosonoro com una de les millors demos de l'any.


Tom Hagan & the Sweet Lies (Salt - pop)

Tom Hagan & the Sweet Lies preparen pel festival un recull dels seus tres discos editats fins al moment, just abans d'entrar a l'estudi per enregistrar el que serà el seu quart disc i el que promet ser un gran pas en la seva trajectòria musical. Una gran oportunitat per veure'l amb la seva banda en un moment de punt i apart.



Véase pág. 57 (Salt - cançó d'autor show)

Duet creat a principis dels temps a Girona City. Es varen conèixer entre riures i cerveses, i després de comprovar que no hi havia tensió sexual pel mig, varen decidir començar a treballar les cançons. Ara, ens presenten el seu primer EP titulat Robot.




Xevi Pigem & la casa en llamas (Barcelona - pop)

Estrena del nou disc "De desnudos y desconocidos".

De la mà del nou segell barceloní WAFF, Xevi Pigem i els seus ens presenten nou disc. "De desnudos y desconocidos" que té previst el seu llançament pel dia 8 de gener, dos dies abans del festival. Música pop d'autor vestida amb tota l'elegància de la banda que l'acompanya, "la casa en llamas".




Xevi Vilaró (La Cellera de Ter - pintor)

- Projecció del documental " L'aprenent de pilot" (tv3 2014)
- Projecció de la seva obra i del procés de creació




Nirvana Jiménez (Girona - il·lustració i disseny)

- Mostra de la seva obra



Ilichone (Barcelona - pintor i il·lustrador)

- Mostra de la seva obra




 
Compartir a Facebook

Tornar  |   Imprimir

Adreces i telèfons
Les adreces, telèfons i mapes de situació dels llocs on es realitzen els actes els trobareu al directori
Cercador d'actes
A partir del
Fins el
Tipus
Població
 
Platges Costa Brava
Calendari d'actes
König