GIRONA XL - Jornades de cultura hip-hop de Girona i Salt
Informació
Data: 20/12/2014
Lloc: espai marfà
Població: Girona
Hora: 16:00

 

 

Els amants de la cultura hip-hop tindran una cita obligatòria el dissabte 20 de desembre de 16 a 21 h a les jornades Girona XL que se celebraran a l'Espai Marfà de Girona.

Una de les principals activitats de la jornada serà una nova edició del Battle Of The Barrios. Un campionat de breakdance (2vs2) impulsat novament per l'Associació Brainstorming.

Presentarà el concurs Rudy Rock i el jurat estarà format per: Mike (Lunaticks), JapoRock (Actitud Salvaje) i Masta (Legacy N3D). En aquesta ocasió el DJ convidat serà DJ Juampi.

Tothom qui vulgui participar-hi pot inscriure's via correu electrònic a: hhyonky@hotmail.com

Com a cloenda de la jornada cal destacar una Rap Jam Session dirigida per la Girona XL Band, una formació que va debutar la passada edició i, que per segon any consecutiu, tocarà en directe. A més a més s'hi afegiran destacats MC'S com Aldo, Sitofonk, Mikos, Samer, Montybruster, Nandofight, Shaz, Moug i molts més que improvisaran en una autèntica sessió de "micro" obert.

Totes les activitats que es realitzaran aquest dia seran gratuïtes. L'Espai Marfà pretén motivar els seguidors d'aquest moviment cultural a través de la realització d'aquesta jornada coproduïda amb la Casa de la Música Salt - Girona, L'Estació Espai Jove i l'Associació Brainstorming.

 
Compartir a Facebook

Tornar  |   Imprimir

Adreces i telèfons
Les adreces, telèfons i mapes de situació dels llocs on es realitzen els actes els trobareu al directori
Cercador d'actes
A partir del
Fins el
Tipus
Població
 
Platges Costa Brava
Calendari d'actes
König