LA SALSETA DEL POBLE SEC
Informació
Data: 17/01/2015
Lloc: Sala la Mirona
Població: Salt
Hora: 23:00
Preu: 7,10 €

 

 

La Salseta del Poble Sec és molt més que un punt de referència dins del panorama musical a Catalunya (i durant més de tres décades): és un focus de creativitat artística sense massa precedents a casa nostra. Les cançons de 'A sucar!'(últim disc de La Salseta), que toquen tots els 'pals' musicals i que freguen totes les emocions humanes, en són el millor testimoniatge, i fan entendre, sense cap dificultat, que La Salseta del Poble Sec s'allunya molt del concepte de les orquestres de ball a l'ús.

No és casualitat que La Salseta del Poble Sec sigui una banda reconeguda arreu i que molts dels seus temes formin part, ja, de l'imaginari col.lectiu de tot un país i, a l'hora, de vàries generacions. Ara, per si tot això no en fora prou, La Salseta del Poble Sec s'ha immers en un esforç musical, artístic, tecnològic i humà que deixarà bocabadats a tos els seus incondicionals, i també aquells que, per circumstàncies de la vida, i per increible que pugui semblar, encara no s'havien donat compte de la seva existència.

A l'avantguarda, doncs, de la música de ball (encara que no hi ha cap orquestra a Catalunya amb les característiques de La Salseta, tot s'ha de dir), La Salseta és una banda actual, dinàmica, fresca, jove, divertida, puntera, contemporània, plena de salut, que te molt a dir en el panorama musical que ens envolta.

'A sucar!' destaca per la qualitat musical de les seves cançons i l'atreviment dels seus continguts. Temes molt ben elaborats, amb estils diversos, amb lletres que volen testimoniar el sentir de la societat actual (de la solidaritat a la gresca canalla, sense manies) sense oblidar, mai de la vida, la marxa i el ritme que fan que els cossos es facin i es desfacin davant d'un escenari. Què es podia esperar d'una formació orquestral que 'només' te 37 anys, es a dir, que es troba en la flor de la vida? Són els joves i, sobre tot, els 'joves d'esperit' els principals beneficiaris (potser benefactors, tanmateix) de la música de La Salseta del Poble Sec.

 
Compartir a Facebook

Tornar  |   Imprimir

Adreces i telèfons
Les adreces, telèfons i mapes de situació dels llocs on es realitzen els actes els trobareu al directori
Cercador d'actes
A partir del
Fins el
Tipus
Població
 
Platges Costa Brava
Calendari d'actes
König