9a Nit Jove de Cinema Solidari
Informaci
Data: 20/11/2014
Lloc: Cinema Truffaut
Poblaci: Girona
Hora: 18:00
Preu: Gratut
Ms informaci i/o entrades:
http://www.udg.edu/cooperacio/Inici...

Entrades i Horaris
ENTRADA GRATUÏTA

 

 

La 9a Nit Jove de Cinema Solidari és una iniciativa de l’Oficina de Cooperació per al Desenvolupament de la UdG i de la Coordinadora d’ONG Solidàries que té com a objectiu acostar i fomentar de manera lúdica entre la ciutadania i, en especial, entre el públic universitari, els continguts de solidaritat que treballem a les dues entitats.



Programa:

18 h. También la lluvia (104’) - Presentació a càrrec d’Enginyeria Sense Fronteres

Cochabamba, Bolívia. Any 2000. Sebastián i Costa roden una pel·lícula sobre Cristòfor Colom i el descobriment d’Amèrica. Mentre que el director vol desmitificar el personatge presentant-lo com un home ambiciós i sense escrúpols, el productor només està preocupat per ajustar el modest pressupost del qual disposen. De fet, és un dels motius pels quals s’han traslladat a Bolívia a gravar, ja que és un dels països d’Hispanoamèrica més barats i amb més població indígena. Però la privatització i la venda de l’aigua a una multinacional sembra entre la població un malestar que farà esclatar la tristament famosa Guerra Boliviana de l’Aigua.



20 h. Presentació de la Nit de Cinema Solidari. A càrrec d’Ignasi Vila, delegat del Rector per a temes d’Igualtat, Gènere i Cohesió Social de la UdG, i de Lluís Puigdemont, de la Coordinadora d’ONG Solidàries.



20.15 h. Leones por corderos (90’) - Presentació a càrrec de la Plataforma per la Pau de Lloret de Mar

Narra tres històries vinculades entre si: Un congressista concedeix una exclusiva a una periodista. Al mateix temps, un professor idealista tracta de motivar un alumne avantatjat de la seva classe. I la tercera, dos soldats americans destinats a l’Afganistan, antics alumnes del professor, resultaran ferits.



22 h. Territori prohibit (113’) - Presentació a càrrec de l’Associació Èccit

Drama sobre l’odissea dels immigrants il·legals per aconseguir el permís de residència a Los Angeles. S’hi barregen les vides d’un agent d’immigració nord-americà molt atent i curós amb la gent a qui ha de deportar; la del seu col·lega –un policia d’origen iranià–, que tracta de demostrar a la seva família com és d’important ser americà; la d’un advocat que vol deportar una noia de quinze anys acusada de terrorisme; la d’un jove jueu no creient que usa la religió per trobar feina, i la d’un supervisor de green cards (targetes de residència), que abusa de la seva posició per obtenir els favors d’una model australiana.

 
Compartir a Facebook

Tornar  |   Imprimir

Adreces i telfons
Les adreces, telfons i mapes de situaci dels llocs on es realitzen els actes els trobareu al directori
Cercador d'actes
A partir del
Fins el
Tipus
Població
 
Platges Costa Brava
Calendari d'actes
König