Fòrum Cuines – jornada “CELIAQUIA, Aprendre a cuinar i a menjar amb consciència”
Informaci
Data: 26/11/2014
Lloc: Restaurant El Pont 9 - Camí Cerdanya, 1,
Poblaci: Camprodon
Hora: 17:00
Preu: 7 €
Ms informaci i/o entrades:
www.valldecamprodon.org/CA/1934/not...

Entrades i Horaris
Cal inscripció prèvia al 972 740 936 (dll-div de 10 a 14h) o bé a desenvolupamentrural@valldecamprodon.org

Preu: 7.00€
A pagar el mateix dia de la jornada.

 

 

FÒRUM CUINES - JORNADA "CELIAQUIA, APRENDRE A CUINAR I A MENJAR AMB CONSCIÈNCIA"

Jornada: CELIAQUIA, Aprendre a cuinar i a menjar amb consciència

Data: 26 de NOVEMBRE de 2014, 17 hores
Lloc: Restaurant El Pont 9, Camprodon
Preu: 7,00 €

Menjadors Ecològics és una associació sense ànim de lucre que té la finalitat de promoure els menjadors ecològics i de proximitat com a model saludable, educatiu, sostenible i just. L’Associació proposa un projecte transversal que vol donar formació i assessorament integral a totes aquelles escoles que tinguin com a objectiu oferir un menjador de qualitat.

Entre les seves propostes hi ha la formació a professionals per una cuina saludable. La Mercè Alabarce, educadora social i formadora en alimentació sana i cuina natural, proposa aquest temari:
· Celiaquia vs intolerància al gluten del blat
· Quins aliments es poden consumir i quins no
· Alternatives amb elaboracions que no contenen blat
· Explicació i degustació de plats


Organitza: Cuines de la Vall de Camprodon

 
Compartir a Facebook

Tornar  |   Imprimir

Adreces i telfons
Les adreces, telfons i mapes de situaci dels llocs on es realitzen els actes els trobareu al directori
Cercador d'actes
A partir del
Fins el
Tipus
Població
 
Platges Costa Brava
Calendari d'actes
König