Fòrum Cuines – jornada “CELIAQUIA, Aprendre a cuinar i a menjar amb consciència”
Informaci
Data: 26/11/2014 Lloc: Restaurant El Pont 9 - Camí Cerdanya, 1, Poblaci: Camprodon Hora: 17:00 Preu: 7 € Ms informaci i/o entrades: www.valldecamprodon.org/CA/1934/not... |
Entrades i Horaris
Cal inscripció prèvia al 972 740 936 (dll-div de 10 a 14h) o bé a desenvolupamentrural@valldecamprodon.org
Preu: 7.00€
A pagar el mateix dia de la jornada.
Preu: 7.00€
A pagar el mateix dia de la jornada.
FÒRUM CUINES - JORNADA "CELIAQUIA, APRENDRE A CUINAR I A MENJAR AMB CONSCIÈNCIA"
Jornada: CELIAQUIA, Aprendre a cuinar i a menjar amb consciència
Data: 26 de NOVEMBRE de 2014, 17 hores
Lloc: Restaurant El Pont 9, Camprodon
Preu: 7,00 €
Menjadors Ecològics és una associació sense ànim de lucre que té la finalitat de promoure els menjadors ecològics i de proximitat com a model saludable, educatiu, sostenible i just. L’Associació proposa un projecte transversal que vol donar formació i assessorament integral a totes aquelles escoles que tinguin com a objectiu oferir un menjador de qualitat.
Entre les seves propostes hi ha la formació a professionals per una cuina saludable. La Mercè Alabarce, educadora social i formadora en alimentació sana i cuina natural, proposa aquest temari:
· Celiaquia vs intolerància al gluten del blat
· Quins aliments es poden consumir i quins no
· Alternatives amb elaboracions que no contenen blat
· Explicació i degustació de plats
Organitza: Cuines de la Vall de Camprodon
Jornada: CELIAQUIA, Aprendre a cuinar i a menjar amb consciència
Data: 26 de NOVEMBRE de 2014, 17 hores
Lloc: Restaurant El Pont 9, Camprodon
Preu: 7,00 €
Menjadors Ecològics és una associació sense ànim de lucre que té la finalitat de promoure els menjadors ecològics i de proximitat com a model saludable, educatiu, sostenible i just. L’Associació proposa un projecte transversal que vol donar formació i assessorament integral a totes aquelles escoles que tinguin com a objectiu oferir un menjador de qualitat.
Entre les seves propostes hi ha la formació a professionals per una cuina saludable. La Mercè Alabarce, educadora social i formadora en alimentació sana i cuina natural, proposa aquest temari:
· Celiaquia vs intolerància al gluten del blat
· Quins aliments es poden consumir i quins no
· Alternatives amb elaboracions que no contenen blat
· Explicació i degustació de plats
Organitza: Cuines de la Vall de Camprodon