Inauguració de l'exposició Curar-se en salut i activitats cap de setmana
Informaci
Data inici: 22/11/2014
Data fi: 23/11/2014

Lloc: Museu d'Història-Monestir
Poblaci: Sant Feliu de Guíxols
Ms informaci i/o entrades:
www.guixols.cat/museu

 

 


INAUGURACIÓ DE L’EXPOSICIÓ CURAR-SE EN SALUT I ACTIVITATS COMPLEMENTÀRIE
Curar-se en salut és una exposició ubicada a la planta 4 del Monestir benedictí de Sant Feliu de Guíxols que ens parla de la salut i la vida de les persones, fent palès el cabal de recursos que els ciutadans tenim a l’abast per tal de protegir la salut, mostrant el significat de la feina dels professionals de la salut i assenyalant els camins que s’obren en la lluita contra la malaltia i en la defensa de la salut. Curar-se en salut és una exposició que planteja la idea de salut com un tresor, com a patrimoni individual, amb l’objectiu de promocionar a la ciutadania envers bones practiques de salut, així com conscienciar a l’individu de la seva responsabilitat pel que fa a la salut pública. La mostra vol proporcionar una experiencia emotiva, satisfactòria i formativa, molt innovadora.
El projecte ha estat dissenyat per l’arquitecte Dani Freixes i el seu despatx Varis Arquitectes i ha estat comissariada per Alfons Zarzoso, conservador del MHMC.
Exposició produïda per l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols i el Museu d’Història de la Medicina de Catalunya.
Programa:
Dissabte 22 de novembre:
12:00h Inauguració institucional a càrrec de la vicepresidenta del Govern de la Generalitat de Catalunya, Hble. Sra. Joana Ortega i Alemany.
A partir de les 16:00h Jornada de portes obertes amb visites guiades a l’exposició Curar-se en salut. Les visites serán a les 17h i a les 18h. Diumenge 23 de novembre:
A partir de les 10:00h: Jornada de portes obertes i a les 12h visita guiada a l’exposició.
Per a les visites guiades cal inscripció prèvia: Tel. 972821575 / A.e: museuhistoria@guixols.cat, presencialment a l’Oficina de Turisme i Recepció del Museu.
Lloc: Museu d’Història de Sant Feliu de Guíxols (Edifici Monestir s/n)
Més información:www.guixols.cat/museu

Durant el cap de setmana, el Ginjoler a l’Hort del Rector ha preparat unes propostes elaborades per Carme Picas sota el títol “Gastronomia a cor obert”. Un menú de rigorosa temporada de tardor, apte per a tot tipus de comensals, saborós i saludable, basat en productes de proximitat dels petits productors del nostre entorn immediat.

La nostra salut és un tresor, i gaudir de l'experiència de la bona cuina sense deixar-la de banda, un plaer que us brindem aquest cap de setmana.

Atreviu-vos a experimentar. Tota la informació la trovareu a www.guixols.cat/museu

Podeu reservar taula trucant al 972.59.40.41 o passant un correu a lurdes@elginjoler.com

 
Compartir a Facebook

Tornar  |   Imprimir

Adreces i telfons
Les adreces, telfons i mapes de situaci dels llocs on es realitzen els actes els trobareu al directori
Cercador d'actes
A partir del
Fins el
Tipus
Població
 
Platges Costa Brava
Calendari d'actes
König