La cuina del 1714
Informació
Data inici: 27/10/2014 Data fi: 14/11/2014 Lloc: Cerà miques Marcó Població: Quart Hora: 20:30 Preu: 28 € Més informació i/o entrades: http://www.femruralia.cat/?product=... |
14 de novembre.
Presentació del llibre La cuina del 1714, història i receptes, de Jaume Fà brega, historiador especialitzat en història de la cuina, professor de Gastronomia i Enologia de l’Escola de Turisme i Direcció Hotelera de la UAB, periodista i consultor gastronòmic. L'acte es farà a l'antic obrador de Cerà miques Marcó de Quart, actualment l'únic obrador català en actiu on conflueixen història, cultura, tradició, art i patrimoni.
Durant l'acte es degustaran tres de les receptes del llibre, portades a taula per Icookit, i es podrà visitar part del fons artÃstic de Cerà miques Marcó.
També hi haurà disponibles exemplars del llibre per tal que els assistents el puguin comprar, amb la possibilitat que el seu autor els signi.
Presentació del llibre La cuina del 1714, història i receptes, de Jaume Fà brega, historiador especialitzat en història de la cuina, professor de Gastronomia i Enologia de l’Escola de Turisme i Direcció Hotelera de la UAB, periodista i consultor gastronòmic. L'acte es farà a l'antic obrador de Cerà miques Marcó de Quart, actualment l'únic obrador català en actiu on conflueixen història, cultura, tradició, art i patrimoni.
Durant l'acte es degustaran tres de les receptes del llibre, portades a taula per Icookit, i es podrà visitar part del fons artÃstic de Cerà miques Marcó.
També hi haurà disponibles exemplars del llibre per tal que els assistents el puguin comprar, amb la possibilitat que el seu autor els signi.