INTERQUILT
Informació
Data inici: 10/10/2014
Data fi: 12/10/2014

Lloc: Carpa del palau de fires.
Població: Girona

 

 


INTERQUILT és un saló dedicat a totes les disciplines vinculades amb el món de les labors i les manualitats que enguany presenta una edició especial per la campanya de Nadal.

El principal objectiu del Saló és convertir-se en un punt de trobada per a totes aquelles persones interessades amb les labors i les manualitats i donar resposta al seu interès manifest i creixent. Oferir-los la possibilitat de trobar materials, teixits i novetats de tot Europa a prop de casa.

Aquesta 4a edició del Saló INTERQUILT Girona Costa Brava se celebrarà del 10 al 12 d’octubre de 2014 i estarà ubicat a la carpa del Palau de Fires de Girona.
Construirem una gran espai comercial de més de 2.000 m2.

A nivell comercial publicitarem aquesta 4a edició com EDICIÓ ESPECIAL CAMPANYA DE NADAL, per atraure l’atenció del públic visitant i que tinguin així l’interés de visitar la fira per trobar-hi kits, productes i material de cara als treballs que es puguin realitzar pel proper Nadal 2014.

En aquesta edició especial el Saló es centrarà amb l’espai comercial, una exposició concurs de patchwork i exposicions de patchwork d’artistes nacionals, i una exposició concurs de scrapbook, a més d’un espai de tallers a l’abast dels expositors del saló que vulgueu realitzar-hi cursos i demostracions.
La novetat per aquesta edició serà l’espai outlet!!!

A més a més, la 4a edició d’Interquilt coincidirà amb la 20a edició del Firatast, una fira de degustació que enguany celebra la seva 20a edició i que rep més de 15.000 visitants cada any. Firatast estarà ubicada al Palau de Fires de Girona.

Es crearan sinèrgies entre ambdues fires per tal d’atraure el màxim públic possible, convertint així el recinte firal de la Devesa de Girona en un punt de gran activitat durant tot el cap de setmana.




horari: 10 a 20:00hores

 
Compartir a Facebook

Tornar  |   Imprimir

Adreces i telèfons
Les adreces, telèfons i mapes de situació dels llocs on es realitzen els actes els trobareu al directori
Cercador d'actes
A partir del
Fins el
Tipus
Població
 
Platges Costa Brava
Calendari d'actes
König