PUERTO CANDELARIA
Informació
Data: 30/10/2014
Lloc: Sala la Mirona
Població: Salt
Hora: 22:00
Preu: 23,28 €

 

 

Des de Colòmbia arriba un lloc imaginari i alhora real, ple de gent rara i molta cumbia rebel. Per als que s'atreveixen a visitar-los: un show absurd, dramàtic, explosiu, infantil, divertit i delirant!





Puerto Candelaria sorgeix de la miraculosa trobada de 6 talentosos músics agrupats i guiats pel geni compositor Juancho València, i decidits cegament a crear una manera totalment nova i original d'escoltar i veure la música colombiana.

Puerto Candelaria és el fundador de contradictoris ritmes com ara: Cumbia Underground i Jazz Colombià, que el consolida com un dels grans representants de la música en Colombia i el responsable d'incloure a Colòmbia en el mercat mundial del Jazz, la Música Experimental i la World Music.


La seva àmplia agenda de concerts, (que inclouen més de 40 ciutats a Centreamèrica, Sud-amèrica i Europa); els seus records en vendes de discos al mercat independent i la seva capacitat per influir a les noves generacions de músics, projecten a Puerto Candelaria de la mà de Merlín Studios Produccions com un dels models d'indústria cultural, per a les actuals generacions d'artistes a Colòmbia.


En els seus 12 anys de trajectòria, Puerto Candelaria compta amb 4 produccions discogràfiques: Kolombian Jazz (2002), Llegó la banda (2006), Vuelta Canela (2010) i Cumbia Rebelde (2011 totes riques en sons propis i forans

 
Compartir a Facebook

Tornar  |   Imprimir

Adreces i telèfons
Les adreces, telèfons i mapes de situació dels llocs on es realitzen els actes els trobareu al directori
Cercador d'actes
A partir del
Fins el
Tipus
Població
 
Platges Costa Brava
Calendari d'actes
König