COVER ME: XTRAMP (tribut a Supertramp)
Informació
Data: 02/01/2015
Lloc: Sala la Mirona
Població: Salt
Hora: 22:30
Preu: 6,8 €

 

 

Xtramp és una banda homenatge a Supertramp, formada per set membres, sis dels quals són de Blanes i un de Sabadell.


El grup es va formar a finals de 2010, quan els dos vells amics, Jordi (piano) i Albert (piano, saxo i veu), juntament amb quatre companys més: Fidel (baix) Miquel (guitarra) Joan Torras (bateria) i Joan Parrilla (veu i percusions), vàren iniciar un projecte musical dedicat retre homenatge a la banda britànica Supertramp; el darrer membre i vocalista Nano Samper es va incorporar a la banda mesos despres com a interpret de les peces cantades per Roger Hodgson.

El grup ha realitzat diverses actuacions per la província de BCN, tant a la capital com per la zona del Maresme, Vallès Oriental i Bages. Cal destacar com a concert important el que varen realitzar, amb un destacat èxit de públic, el passat mes d'agost al festival Nits d'estiu al Convent de Blanes; juntament amb altres bandes tribut vingudes d'arreu del mon com, Dr.Queen (Argentina) i Abba (Regne Unit).

Xtramp reviu amb el seu espectacle l'atmòsfera musical d'aquells anys, aconseguint un só fidel a la banda britànica, amb un espectacle de rock contundent a l'hora que farcit de tots els detalls armònics que caracteritzaven les magnífiques cançons de Supertramp


 
Compartir a Facebook

Tornar  |   Imprimir

Adreces i telèfons
Les adreces, telèfons i mapes de situació dels llocs on es realitzen els actes els trobareu al directori
Cercador d'actes
A partir del
Fins el
Tipus
Població
 
Platges Costa Brava
Calendari d'actes
König