Com aconseguir MÉS i MILLORS CLIENTS que et contractin
Informaci
Data: 16/10/2014
Lloc: CINC Girona
Poblaci: Girona
Hora: 09:30
Preu: Gratut
Ms informaci i/o entrades:
www.cinc.com

Entrades i Horaris
Inscripció gratuïta a:
www.cinc.com

 

 

Necessites més clients al teu negoci com a professional independent?
T’encanta el que fas però no saps com promocionar-te?
Proves diferents estratègies però els resultats no són tan bons com voldries?

CINC Centre de Negocis a Girona et convida a aquest acte en el qual descobriràs com posar en pràctica els 10 passos del “Sistema Més i Millors Clients” per a professionals independents i petites empreses de serveis.

Hi ha moltes persones que et necessiten però encara no et coneixen. És la teva responsabilitat arribar-hi i fer que confiïn en tu per així poder-les ajudar. Explicarem com aconseguir que el teu públic objectiu et conegui i com establir relacions autèntiques i de confiança amb ells, demostrant-los que realment t'importen i que saps com ajudar-los.

Per aconseguir gran quantitat dels teus clients ideals t'has de posar al seu lloc i pensar què els interessa, quins són els seus problemes principals i què farà que et contractin. Així crees el teu missatge. Un cop saps això, es tracta d’aplicar-ho a tots els aspectes del teu negoci i de forma constant.

Ponent: Sandra Linares
Fundadora de EscuelaEmprenderConExito.com i creadora del “Sistema Més i Millors Clients” per a professionals independents.
Coautora de “Coaching a la pràctica. 10 històries reals d’èxit” (Ed. Amat) i autora de “Conferencias que Venden” (ebook).
Màster en Coaching i Lideratge Personal (Universitat de Barcelona). Practitioner en Programació Neurolingüística (PNL). Llicenciada en Ciència i Tecnologia dels Aliments per la UB.

 
Compartir a Facebook

Tornar  |   Imprimir

Adreces i telfons
Les adreces, telfons i mapes de situaci dels llocs on es realitzen els actes els trobareu al directori
Cercador d'actes
A partir del
Fins el
Tipus
Població
 
Platges Costa Brava
Calendari d'actes
König