CONCURS DE RECEPTES DE CUINA D’APROFITAMENT
Informaci
Data: 06/09/2014 Lloc: On line Poblaci: Girona Ms informaci i/o entrades: http://ecologistes.net/category/lam... |
I tu? Què fas per aprofitar els aliments al màxim? Segur que saps fer una amanida boníssima amb allò que tens a la nevera, o una deliciosa macedònia amb aquelles fruites que comencen a decaure, però que amb una mica de iogurt… Ai! Com queda de bona!
I d’altres plats més elaborats que podem fer amb aliments sobrers dels àpats com restes d’arròs, llegums, peles i tiges de verdures i fruites, ossos, o senzillament, utilitzant ingredients que d’una altra manera acabarien a les escombraries com el pa sec. Si ets d’aquelles persones que fan màgia amb allò que sobra de cada àpat, i ets conscient de la importància d’aprofitar fins a la darrera engruna, apunta’t al nostre concurs de receptes d’aprofitament obert del 26 d’agost fins el 19 de setembre.
Premiarem la millor recepta amb un sopar de degustació per a 2 persones al Le_BistrotCafè Le Bistrot i un exemplar del llibre “Recicla’t a la Cuina” editat pel Consell Comarcal de l’Anoia.
I d’altres plats més elaborats que podem fer amb aliments sobrers dels àpats com restes d’arròs, llegums, peles i tiges de verdures i fruites, ossos, o senzillament, utilitzant ingredients que d’una altra manera acabarien a les escombraries com el pa sec. Si ets d’aquelles persones que fan màgia amb allò que sobra de cada àpat, i ets conscient de la importància d’aprofitar fins a la darrera engruna, apunta’t al nostre concurs de receptes d’aprofitament obert del 26 d’agost fins el 19 de setembre.
Premiarem la millor recepta amb un sopar de degustació per a 2 persones al Le_BistrotCafè Le Bistrot i un exemplar del llibre “Recicla’t a la Cuina” editat pel Consell Comarcal de l’Anoia.