La Manduca No Caduca: Jornada "El Decreixement: una realitat emergent"
Informaci
Data: 24/09/2014 Lloc: Facultat de Lletres-Campus Barri Vell de la UdG Poblaci: Girona Hora: 16:00 Preu: Gratut Ms informaci i/o entrades: http://ecologistes.net/inscripcio-m... |
Enguany se celebra l'any Europeu contra el malbaratament d'aliments. Amb la campanya LA MANDUCA NO CADUCA els NATUS, com a membres de la Plataforma Aprofitem els Aliments, volem sensibilitzar la ciutadania sobre aquesta problemàtica. Us animem a participar a totes les activitats i molt en particular la Jornada "El Decreixement: una realitat emergent"
Dimecres 24/09 a la Facultat de Lletres-Campus Barri Vell de la UdG.
TRES PONÈNCIES BREUS “El DECREIXEMENT:UNA REALITAT EMERGENT”
Horari: 16-17:15h
A càrrec de:
- Antonio Turiel – Promotor del Manifest “Darrera Crida”;
- Neus Casajoana – Coautora del Llibre “Hacia un nuevo modelo económico social, sostenible y estacionario”.
- Anna Fernández – SETEM i XES (Xarxa d’Economia Solidària). Presentació del projecte “pam a pam“.
TALLER: MAPPING D’EXPERIÈNCIES LOCALS
Horari: 17:30-19:00h
Trobada i taller d’iniciatives de creixement i/o economia alternativa a les comarques gironines.
PASSI DEL DOCUMENTAL “TASTE THE WASTE” de Valentin ThurnTaste the waste
Horari: 19:15-21h
Documental sobre l’aprofitament dels aliments recuperats i col·loqui.
Dimecres 24/09 a la Facultat de Lletres-Campus Barri Vell de la UdG.
TRES PONÈNCIES BREUS “El DECREIXEMENT:UNA REALITAT EMERGENT”
Horari: 16-17:15h
A càrrec de:
- Antonio Turiel – Promotor del Manifest “Darrera Crida”;
- Neus Casajoana – Coautora del Llibre “Hacia un nuevo modelo económico social, sostenible y estacionario”.
- Anna Fernández – SETEM i XES (Xarxa d’Economia Solidària). Presentació del projecte “pam a pam“.
TALLER: MAPPING D’EXPERIÈNCIES LOCALS
Horari: 17:30-19:00h
Trobada i taller d’iniciatives de creixement i/o economia alternativa a les comarques gironines.
PASSI DEL DOCUMENTAL “TASTE THE WASTE” de Valentin ThurnTaste the waste
Horari: 19:15-21h
Documental sobre l’aprofitament dels aliments recuperats i col·loqui.