La Manduca No Caduca: Jornada d'aprofitament a Santa Eugènia de Ter.
Informaci
Data: 06/09/2014
Lloc: Can Ninetes i la Plaça del Barco
Poblaci: Girona
Ms informaci i/o entrades:
http://www.naturalistesgirona.org/c...

Entrades i Horaris
http://ecologistes.net/inscripcio-manduca/

 

 

Arrossada popular feta a partir de donatius d'aliments de comerços i mercats locals. L’àpat anirà a càrrec del col·lectiu Escudella Solidària-Cuinem Juntes i estarà obert a totes aquelles persones que hi vulguin participar. A canvi, es demanarà als assistents que portin aliments de llarga durada per a ser donats a l’entitat. Àpat sense residus! Recorda portar els teus plats i coberts! Jornada dins el marc de la Festa Major de Santa Eugènia de Ter. Totes les activitats són gratuïtes.

TALLER D’APROFITAMENT D’ALIMENTS
Horari: 9-12h.Cuina de Can Ninetes.

La cuina d’aprofitament permet fer receptes amb aliments que estan a punt de fer-se malbé però que encara són saludables i es poden aprofitar. La Mercè Alabarce (Associació Menjadors Ecològics) ens ensenyarà a través de demostracions en directe (show-cooking) com treure el màxim profit a la nostra nevera per no haver de llençar ni una sola engruna. Inscripcions fins el 3 de setembre.

DINAR SOLIDARI D’ALIMENTS RECUPERATS
Horari: 12:30-16h. Plaça del “Barco”.

Arrossada popular finançada amb donatius de comerços i mercats locals. L’àpat anirà a càrrec del col·lectiu Escudella Solidària-Cuinem Juntes i estarà obert a totes aquelles persones que hi vulguin participar. A canvi, es demanarà als assistents que portin aliments de llarga durada per a ser donats a l’entitat. Àpat sense residus! Recorda portar els teus plats i coberts!

Totes les activitats són gratuïtes!

 
Compartir a Facebook

Tornar  |   Imprimir

Adreces i telfons
Les adreces, telfons i mapes de situaci dels llocs on es realitzen els actes els trobareu al directori
Cercador d'actes
A partir del
Fins el
Tipus
Població
 
Platges Costa Brava
Calendari d'actes
König