BIENNAL MISERACHS: Exposició de fotografia d'en Francesc Català-Roca i de Txema Salvans.
Informaci
Data inici: 12/09/2014
Data fi: 12/10/2014

Lloc: Museu del Suro
Poblaci: Palafrugell
Ms informaci i/o entrades:
http://www.biennalxmiserachs.org/in...

 

 

La Biennal de Fotografia Xavier Miserachs es celebra a Palafrugell i té com a objectiu la promoció i difusió de la fotografia documental, entesa com a fotografia útil i respectuosa amb la realitat.
Un dels espais expositius de la mostra és el Museu del Suro de Palafrugell, que acollirà, a partir del 12 de setembre, les exposicions "Regió de Múrcia 1961-1963" de Francesc Català-Roca (1922 – 1998) i “Spanish Hits” de Txema Salvans (Barcelona, 1971).
L’any 1963, la Dirección General de Turismo va encarregar a Català-Roca el projecte de fotografiar la regió de Múrcia en el marc d’una campanya de promoció turística de la zona. La Biennal ha seleccionat una sèrie de fotografies que componen una exposició que permet descobrir un treball desconegut d’un dels fotògrafs més renovadors, prolífics i difosos del nostre país.
Spanish Hits és una crònica amb una mirada crítica i un sentit de l’humor peculiar que retrata la cultura de l’oci a la costa mediterrània, on la pràctica del sol i platja es barreja amb els estralls causats per l’especulació urbanística. La gestió del temps lliure en paisatges i situacions impossibles, però alhora reals.

De dimarts a dissabte de 10h a 14h i de 17h a 20h.
Diumenges de 10h a 14h

www.museudelsuro.cat
info@museudelsuro.cat

 
Compartir a Facebook

Tornar  |   Imprimir

Adreces i telfons
Les adreces, telfons i mapes de situaci dels llocs on es realitzen els actes els trobareu al directori
Cercador d'actes
A partir del
Fins el
Tipus
Població
 
Platges Costa Brava
Calendari d'actes
König