Mª del MAR BONET en concert amb Borja Penalba
Informació
Data: 05/10/2014
Lloc: Teatre de Bescanó
Població: Bescanó
Hora: 18:00
Preu: 13,14,16 €

 

 



Maria del Mar Bonet és una de les grans veus de referència de la cançó. La Mediterrània ha estat sempre el punt de referència de la seva vida artística i personal, considerant-la la seva font d'inspiració.


En aquesta ocasió Maria del Mar Bonet s'acompanya i per primera vegada en aquest espectacle, del guitarrista i músic valencià Borja Penalba en un concert especial on tots dos, guitarres en mà, trien algunes de les peces més emblemàtiques del seu extens cançoner i ens n'ofereixen alguna de inèdita.


Maria del Mar Bonet compta amb una llarga i exitosa trajectòria als escenaris musicals, amb la capacitat que nomès tenen algunes de saltar de dècada en dècada sabent-se sempre igual d'estimada i respectada. La seva obra discogràfica és impecable, així com el seu gust per la poesia i la bellesa, en el cant i en la composició.


Des de la seva immensa nau balear, ha cantat la Mediterrània de les Illes, del País Valencià i Catalunya, de Grècia, Itàlia, Tunisia, Turquia... Ho ha fet a Egipte, a Síria, al Marroc. També al Japó, al Canadà , a banda i banda dels Estats Units, a Cuba, l'Ecuador, Argentina...


Ha passejat les paraules dels poetes dels països catalans arreu cantant-los a França, al Regne Unit, a Rússia, Rumania, Alemania, Portugal, Bèlgica, Holanda..


Les seves cançons les ballen cada nit de l'any en algún indret del món, els ballets que representen les coreografíes que Nacho Duato creà amb la seva música.


Ha col.laborat en discs i escenaris amb els grecs Maria Farandouri i Mikis Theodorakis, amb Nena Venetsanou i amb Haris Alexious. Amb el turc Zulfü Livanelli, amb la Cham Ensemble de Damasc, amb l'Orquestra de Joventuts Musicals de Tunísia. A Itàlia amb Mauro Pagani i Lucilla Galeazzi. A Andalusía amb Martirio i amb Paco Cepero. A Egipte, amb Mohammed Munir i Hossam Ramzy. Al País Valencià amb Al Tall i amb Carles Dènia. Del Brasil ha fet gires conjuntes amb Milton Nascimento. Ha cantat amb Jackson Browne a Califòrnia. Ho ha fet també amb Manolo García, amb Lluís Llach, Serrat, Amancio Prada, amb en Quico Pi de la Serra... entre molts d'altres.


El concert que Bonet i Penalba ofereixen a l'Espai Mediterrani recupera els sons, les olors i els perfums de tots aquests paisatges com si es tractèssin d'un sol país. D'un sisè continent.

 
Compartir a Facebook

Tornar  |   Imprimir

Adreces i telèfons
Les adreces, telèfons i mapes de situació dels llocs on es realitzen els actes els trobareu al directori
Cercador d'actes
A partir del
Fins el
Tipus
Població
 
Platges Costa Brava
Calendari d'actes
König