POLÍTICAMENT INCORRECTE
Informaci
Data: 14/11/2014
Lloc: Teatre de Bescanó
Poblaci: Bescanó
Hora: 21:00
Preu: 4,6,8 €

 

 

TEATRE AMATER a càrrec del grup de teatre del centre d'Arbúcies

Políticament incorrecte és una comèdia del prolífic guionista Ray Cooney que centra la seva acció en un luxós Hotel, on un Ministre del Govern ha planejat una nit en una de les seves suites. Però l’acció es complicarà de gran manera: una diputada socialista, el seu marit, el secretari del ministre i la infermera de la seva mare, el director de l’hotel, el grum, la dona del ministre i algun intrús, entraran i sortiran de l’habitació protagonitzant un descontrolat vodevil trepidant, original i sorprenent que només pretén fer passar una estona divertida a l’espectador.

La comèdia es va estrenar a Anglaterra amb el títol original de “Out of order”, a França amb el títol “Panique au Plazza”, a Espanya amb el títol “Champagne, caviar y ostras” i a Barcelona, sota la direcció de Paco Mir, amb el de “Politicament Incorrecte”, adaptant escenaris i situacions a cada cas.

La versió que representem té com a base la visió de Paco Mir, amb retocs i adaptacions pròpies, però mantenint l’objectiu de fer passar una bona estona.

 
Compartir a Facebook

Tornar  |   Imprimir

Adreces i telfons
Les adreces, telfons i mapes de situaci dels llocs on es realitzen els actes els trobareu al directori
Cercador d'actes
A partir del
Fins el
Tipus
Població
 
Platges Costa Brava
Calendari d'actes
König