Diada amb Els Amics de les Arts
Informaci
Data: 10/09/2014
Lloc: Plaa John Lennon
Poblaci: Torroella de Montgrí
Hora: 22:00
Preu: 25 €
Ms informaci i/o entrades:
https://www.koobin.com/auditoriteat...

Entrades i Horaris
Online: Compra la teva entrada a la nostra web
Presencialment:
- A l'Auditori Teatre Espai Ter, dilluns, dimecres i divendres de 12 a les 14h.
- A l'Oficina de Turisme de l'Estartit, de dilluns a divendres de 9 a 13h i de 16 a 18h. Dissabtes i diumenges de 10 a 14h.
- A la taquilla, una hora abans de l'espectacle, en el cas que quedin entrades a la venda.

 

 

DesprŽs d«esdevenir una de les mŽs fermes realitats a l'escena del nou pop fet a Catalunya, Els Amics de les Arts tornen amb fora al 2014: nou treball sota el bra i una esperad’ssima gira de presentaci— que els retornarˆ als escenaris amb l«ambient de les gransocasions. L'ˆlbum es publicarˆ a l'abril sota el t’tol "NomŽs d'entrar hi ha sempre el dinosaure", i en aquest concert de la diada Žs presentarˆ a Torroella de Montgr’.

El quart disc d'un dels grups de referncia de l'actual escena musical que ja ens va captivar amb els seus treballs anteriors, des del seu aclamat debut, el multipremiat i supervendes Bed & Breakfast (2009) a Espcies sense catalogar i Tenim dret a fer l'animal.

Els Amics de les Arts serˆ un dels retorns mŽs sonats de la temporada i sens dubte, un concert altament recomanable.

CeskFreixaswebEn el concert tambŽ hi participarˆ, el cantautor Cesk Freixas, que presentarˆ el seu darrer treball "Protesta", el seu 5 disc, que surt a la venda el proper 6 de maig. Cesk Freixas (Sant Pere de Riudebitlles, 1984) va iniciar la seva activitat com a cantautor el 2004. Des d'aleshores, i fins a dia d'avui, ha editat quatre treballs discogrˆfics i ha dut a terme mŽs de 1.000 actuacions. Recentment, el mar de 2013, ha rebut el reconeixement del pœblic, guanyant 3 Premis Enderrock per votaci— popular al millor artista, millor disc i millor directe de can— d'autor.

 
Compartir a Facebook

Tornar  |   Imprimir

Adreces i telfons
Les adreces, telfons i mapes de situaci dels llocs on es realitzen els actes els trobareu al directori
Cercador d'actes
A partir del
Fins el
Tipus
Població
 
Platges Costa Brava
Calendari d'actes
König