La vitrina del mes dedicada als cinquanta anys del programa de festes
Informació
Data inici: 01/06/2014
Data fi: 30/09/2014

Lloc: Arxiu Comarcal de la Garrotxa
Població: Olot
Preu: Gratuït
Més informació i/o entrades:
http://www.olotcultura.cat/event/la...

 

 

Durant els mesos de juny, juliol, agost i setembre La Vitrina del Mes que organitza l’Arxiu Comarcal de la Garrotxa està dedicada als programes de Festes del Tura editats en els últims cinquanta anys.
Fins l’any 1979, els programes contenien la programació de les activitats de festes, acompanyada de gravats, dibuixos, fotos, poesies, biografies de personatges il·lustres dels quals s’esqueia algun aniversari i textos de promoció turística. La coberta reproduïa invariablement un quadre a l’oli o una aquarel·la d’un artista local.
A partir de les primeres eleccions municipals democràtiques, la confecció del programa de mà i del cartell de festes s’encarreguen a artistes gràfics innovadors. Finalment, l’any 1985 apareix el primer programa de mà elaborat d’acord amb l’estètica del cartell anunciador de les Festes del Tura. Els artistes escollits per al cartell traslladen els elements que hi apareixen al programa de festes.
La Vitrina del mes reuneix aquesta sèrie de programes, un interessant element iconogràfic per a l’estudi de l’evolució del disseny d’aquest document imprès que apareix, cada any, per Santa Sabina.

 
Compartir a Facebook

Tornar  |   Imprimir

Adreces i telèfons
Les adreces, telèfons i mapes de situació dels llocs on es realitzen els actes els trobareu al directori
Cercador d'actes
A partir del
Fins el
Tipus
Població
 
Platges Costa Brava
Calendari d'actes
König