Estrena de la pel·lícula "ÀnimA" de Joan Frank Charansonnet al Festival de Cinema de Girona
Informació
Data: 17/07/2014
Lloc: Plaça del Vi, 1
Població: Girona
Hora: 19:00
Més informació i/o entrades:
http://www.gironafilmfestival-26.co...

 

 

El proper dijous 17 de juliol a les 20:30h. a la sala gran del Teatre Municipal de Girona tindrà lloc l’estrena de la pel•lícula "ÀnimA", escrita i dirigida per l’actor i director Joan Frank Charansonnet. Abans, a las 19h. al Plató del Festival (Plaça del Vi 1 de Girona) es convoca la roda de premsa i la sessió d’entrevistes i fotografies pels mitjans de comunicació, amb la presència del director del film i dels principals actors protagonistes, Montse Ribadellas, Dani Bernabé, Alba Lopez i el gironí Efrén Casas, i d’altres membres de l’equip tècnic.

ÀnimA és una pel•lícula melodramàtica i amb un fort component social que narra els últims instants de la vida de l’Emilia, una dona anònima abocada a un viatge sense retorn pels dolorosos racons d’una memòria plena de vivències, emocions i contrastos. Imatges oníriques i poètiques conviuen i contrasten amb la cruesa d’una realitat social esfereïdora però terriblement actual, demostrant que, de vegades, l’elecció que fem de les ànimes que ens han d’acompanyar en la nostra vida no és la correcta. A través de la protagonista, l’espectador recorrerà un riu de sensacions que va de la tendra nostàlgia de la infantesa fins a la crua realitat del present, un context de misèria i degradació que no pot deixar ningú indiferent, passant pels intensos records d’una dècada, la dels 80, en la que semblava que tot era possible.

Lliurement inspirada en la tràgica mort de la indigent Mª Rosario Endrinal el desembre del 2005 en un caixer automàtic de Barcelona, la pel•lícula ha estat produïda en forma de cooperativa per El Laboratori d’Actors de Cinema (http://laboratoriodeactoresch.bligoo.es) i serà distribuïda en sales comercials per Verne Films a partir del mes d’octubre d’aquest mateix any. És una pel•lícula humil i rabiosament independent, que no ha rebut cap tipus d’ajuda ni subvenció oficial; la seva post-producció només ha pogut ser completada gràcies a la col•laboració de mes de 250 mecenes en una campanya de micromecenatge a Verkami (http://www.verkami.com/projects/6866-anima). Així mateix, ha comptat també amb la col•laboració de l’Ajuntament de Granollers i de la CiC-Cinema (Cooperativa Integral Catalana - Comissió d’Arts i Cultures).

 
Compartir a Facebook

Tornar  |   Imprimir

Adreces i telèfons
Les adreces, telèfons i mapes de situació dels llocs on es realitzen els actes els trobareu al directori
Cercador d'actes
A partir del
Fins el
Tipus
Població
 
Platges Costa Brava
Calendari d'actes
König