8a. FESTA ANYS 60
Informació
Data: 05/07/2014
Lloc: Plaça del Soler
Població: Sant Feliu de Pallerols
Preu: 15,20 €

 

 

A Sant Feliu de Pallerols celebrem a l’estiu la FESTA DELS ANYS 60 que converteix a la població en el marc incomparable pel Gran Guateque de l’Estiu i en una vetllada realment inoblidable, tot un referent pels amants d’aquesta música.
Organitzada conjuntament per l’Ajuntament de la població i l’associació FANS i patrocinada per Jardineria Joan Casas, S.L., ja anem per la vuitena edició i és un gran èxit de participació on gent de tot Catalunya gaudeix durant més de sis hores amb els sons de la música dels anys seixanta i setanta. Grups i artistes de renom com FORMULA V, LOS DIABLOS, TONY RONALD, LORENZO SANTAMARIA, LOS SIREX, ... conjuntament amb els dos grups estrella de la Garrotxa, ELS CORBS NEGRES i ELS VOLCÀNICS han estat protagonistes d’aquesta gran festa de l’estiu a Sant Feliu de Pallerols.

Aquest any, concretament el dissabte dial 5 de juliol de 2014, ELS MUSTANG seran els grans protagonistes, junt amb el grup de la Garrotxa, ELS CORBS NEGRES i per primera vegada a la comarca, actuació de la jove cantant ANNA GORGOLL, del jove grup LES XUIC i del DJ JOAN SOLER. Tots ells ens transportaran a aquells Anys 60 - 70 - 80 i amb més o menys nostàlgia podrem reviure’ls i gaudir-ne altra vegada.

 
Compartir a Facebook

Tornar  |   Imprimir

Adreces i telèfons
Les adreces, telèfons i mapes de situació dels llocs on es realitzen els actes els trobareu al directori
Cercador d'actes
A partir del
Fins el
Tipus
Població
 
Platges Costa Brava
Calendari d'actes
König